Wat is UiTPAS

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

UiTPAS: daar kan je nog eens mee buitenkomen!

Wat is UiTPAS?

UiTPAS is een kaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met UiTPAS kan je punten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of ander voordeel.

UiTPAS Dender bestaat uit 10 gemeenten: Aalst, Berlare, Denderleeuw, Dendermonde, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Ninove, Wetteren en Wichelen. 

 

Woon je in 1 van deze 10 gemeenten? Dan kan je een UiTPAS aankopen. Een UiTPAS kost 5 EUR (2 EUR als je jonger bent dan 18) en blijft geldig. Heb je een beperkt inkomen? Dan kan je een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Deze geeft recht op korting bij activiteiten.

 

UiTPAS met kansentarief

Heb je een beperkt inkomen? Laat bij het ocmw van je gemeente berekenen of je in aanmerking komt voor een UiTPAS met kansentarief.

In dat geval betaal je minder voor uitstapjes in je vrije tijd of op school: je betaalt dan 1,5 EUR (activiteit van een halve dag); 3 EUR (activiteit hele dag) of 25% van de prijs (meerdaags aanbod).

 

UiTPAS op zak?

Spaar je UiTpunt bij de baliemedewerker of aan de UiTPASzuil. Je kan punten sparen en ruilen in de hele UiTPAS Regio Dender, maar ook in alle andere gemeenten in Vlaanderen en Brussel waar UiTPAS al werd gelanceerd. Het kansentarief is enkel binnen de eigen UiTPAS regio geldig.

 

Werkt jouw vereniging al met UiTPAS?

Wist je dat jouw vereniging ook met UiTPAS kan werken?

Je kan dan

-Eenvoudig en discreet kansentarief toekennen aan mensen met een beperkt inkomen

-Je leden en je publiek punten laten sparen op hun UiTPAS.

-UiTPAS ruilvoordelen aanbieden als manier om extra promotie te voeren.

-UiTPAS gebruiken als lidkaart.

-Eenvoudig inzicht krijgen in je publiek.

Als UiTPASvereniging kan je rekenen op extra promotie via de gemeentelijke informatiekanalen en via de communicatiekanalen van UiTPAS Dender. Bovendien bied je je aanwezige publiek een extra service door UiTpunten te laten sparen en ruilen, en door korting te geven aan mensen in armoede. 

 

Meer info? Maak een afspraak bij de UiTPASverantwoordelijke van jouw gemeente via uitpas@[jouwgemeente].be.

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid