Wat is UiTPAS

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

UiTPAS: daar kan je nog eens mee buitenkomen!

 

Wat is UiTPAS?

UiTPAS is een elektronische spaar- en voordelenkaart voor inwoners van Aalst, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Ninove, Wetteren, Wichelen, Berlare, Dendermonde en Denderleeuw. Het is een kaart voor iedereen die deelneemt aan

vrijetijdsactiviteiten. Met je UiTPAS kan je punten sparen bij elk activiteit en die omruilen voor een korting, cadeau of ander voordeel. Elke nieuwe pashouder krijgt ook een aantal welkomstgeschenken die ze zonder punten ontvangen.

 

Je UiTPAS kan je gebruiken bij alle gemeenten die met UiTPAS werken en bij organisaties in Brussel die de Paspartoe aanvaarden.

 

De UiTPAS zorgt er ook voor dat iedereen kan genieten van cultuur, sport en vrije tijd: mensen met een laag inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief, waardoor zij een verminderd tarief betalen.

 

Zie je het UiTPASicoontje staan bij een activiteit, dat betekent niet enkel dat je er een UiTpunt kan sparen, maar ook dat wie een UiTPAS met kansentarief heeft,

een verlaagd tarief betaalt.

 

Hoe werkt UiTPAS?

Stap 1 – Koop een UiTPAS

Je UiTPAS koop je in je eigen gemeente. Een UiTPAS kost 5 euro of 2 euro wanneer je jonger dan 18 jaar bent. Een UiTPAS aan kansentarief is gratis. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij het OCMW of Welzijnschakel.

 

Stap 2 – Spaar UiTpunten

Kom je naar een activiteit, dan kan je aan de UiTPASzuil bij de ingang of aan de balie een UiTpunt sparen. Elke activiteit is 1 punt waard. De punten worden digitaal opgeslagen op je kaart.

 

Stap 3 - Ruil UiTpunten

Heb je al wat UiTpunten gespaard, dan kan je deze ruilen voor tal van voordelen.

 

Waar kan ik meer informatie vinden?

Op www.uitpasdender.be kan je je puntenaantal nakijken. Je vindt er ook een volledig overzicht van alle activiteiten waar je UiTpunten kunt sprokkelen en wat je met je UiTpunten kan doen. Je vindt UiTPAS Dender bovendien ook op Facebook terug.

Hou ook het gemeentelijk infomagazine in de gaten. Zie je een UiTPASicoontje bij een bepaalde activiteit staan? Dan kan je er UiTpunten sparen en kan je er ook met je

UiTPAS aan kansentarief terecht. Drie keer per jaar vind je op deze pagina’s

ook enkele leuke, exclusieve ruilvoordelen. De verenigingen die met UiTPAS werken, vind je in deze brochure snel terug dankzij het UiTPASlogo.

 

Jouw vereniging en UiTPAS: een perfecte match!

Ben je lid van een vereniging of organisatie uit de regio? Dan helpt UiTPAS je graag.

UiTPAS biedt je vereniging enkel voordelen:

·        

Bereik een breder publiek via de extra promotie die UiTPAS je biedt.

·        

Zorg voor extra service door UiTPASpunten uit te delen aan leden of aanwezigen. Die punten kunnen ze bij jou of elders ruilen voor allerlei voordelen.

·        

Gebruik de UiTPAS als lidkaart voor je vereniging.

·        

Bied mensen in kansarmoede de kans om aan een voordeliger tarief aan jouw activiteiten deel te nemen.

 

 

Elke vrijetijdsaanbieder kan met UiTPAS werken. Voor meer info, neem contact op via 053 72 36 42 of uitpas@aalst.be.

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid