Yoga - voor beginners en gevorderden

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Gezondheid en zorg

Tweemaal per jaar start een nieuw seizoen van Yogalessen, in september en in februari, voorafgegaan door een vrijblijvende infoavond. Geïnteresseerden starten liefst in deze periode, maar inschrijven kan ook doorheen het jaar. Op weekdagen worden Hatha Yoga praktijklessen gegeven door ervaren leerkrachten, zowel voor beginners als voor gevorderden. Vrijdagavond wordt meditatie beoefend. ... Lees meer

Tweemaal per jaar start een nieuw seizoen van Yogalessen, in september en in februari, voorafgegaan door een vrijblijvende infoavond. Geïnteresseerden starten liefst in deze periode, maar inschrijven kan ook doorheen het jaar.

Op weekdagen worden Hatha Yoga praktijklessen gegeven door ervaren leerkrachten, zowel voor beginners als voor gevorderden. Vrijdagavond wordt meditatie beoefend.

Inschrijven aan Kansentarief via de UiTPAS is mogelijk.

Lessen voor beginners:
Maandag: 18.45u
Dinsdag: 18.30u
Woensdag: 20.30u
Donderdag: 19u
Vrijdag: 14u

Yoga Vedanta Aalst werd in 1962 opgericht door de gebroeders Kiekens en is aangesloten bij The Divine Life Society in Rishikesh te India, gesticht door Swami Sivananda in 1936.

Yoga Vedanta Aalst tracht de oeroude kennis en praktijk van Yoga door te geven zodat ieder in zichzelf de vrede kan ontdekken die men in wezen is.

Elke zaterdag is er de "Yoga Academie", de opleiding tot Yogaleraar, en dit al sinds 1969. Deze vormingsschool te Aalst is erkend door de "Yoga Federatie van de Nederlandstaligen in België". De opleiding voldoet aan het programma opgelegd door de Europese Yoga Unie. Een nieuwe Yoga Academie wordt tweejaarlijks georganiseerd en heeft plaats op zaterdagen, om de twee weken, en dit over een periode van 4 jaar.

Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met Jozef Kiekens via tel. 0498/10 90 32 of e-mail jozef.kiekens@telenet.be

Hartelijk welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Swami Sivananda Yoga Aashram
Volksverheffingstraat 95
9300 Aalst
Van 20 september 2018 tot 10 september 2019
Yoga Vedanta Aalst vzw

€ 70,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 17,5

0498/10 90 32, jozef.kiekens@telenet.be
yoga-vedanta-aalst.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid