Workshop: Vuurkeuken verwelkoming najaar (+16 j.)

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

16 +

Voeding

Ooit als eens gedacht om te koken in en rond het kampvuur i.p.v. gewoon te Barbecueën? Kruip met familie en vrienden rond het vuur en maak tegelijkertijd in dit gezellig kampvuur een heerlijke maaltijd. Je zal merken dat de vlammen en het houtvuur je gerechten extra smaak geven. Het is en blijft steeds weer een unieke ervaring om samen rond het kampvuur te genieten van heerlijk eten en het ... Lees meer

Ooit als eens gedacht om te koken in en rond het kampvuur i.p.v. gewoon te Barbecueën?
Kruip met familie en vrienden rond het vuur en maak tegelijkertijd in dit gezellig kampvuur een heerlijke maaltijd. Je zal merken dat de vlammen en het houtvuur je gerechten extra smaak geven.
Het is en blijft steeds weer een unieke ervaring om samen rond het kampvuur te genieten van heerlijk eten en het samenzijn. Een combinatie die garant staat voor prachtige avonden.
Tijdens deze Verwelkoming workshop maken we samen in de buitenlucht heerlijke gerechten in, op en rond het kampvuur. Van voorgerecht, hoofdgerecht tot zelfs het dessert. Want alles wat we thuis in een gewone keuken kunnen maken, kunnen we ook in het vuur maken.
Afsluiten doen we met een heerlijk kopje koffie aan een prachtig en hartverwarmend kampvuur.
Kortom, een heerlijke culinaire activiteit om je vingers van af te likken!
Koken op een kampvuur vergt een beetje meer multitasking dan koken op een gewoon fornuis of bakken in een oven. Er moet immers niet alleen op het recept en op de bereiding gelet worden, ook de vuren moeten continu onder controle gehouden worden.
We maken het hele menu samen klaar. Nadat de recepten en taken zijn uitgedeeld, gaan we in kleine groepjes aan de slag met de nodige begeleiding. We nemen je mee in de wereld van outdoor cooking met verschillende outdoor kooktechnieken zoals Dutch ovens, steengrill, open vuur... .
Nieuwe dingen proberen is de boodschap!
Naargelang de grootte van de groep stellen we een haalbaar menu samen. Hierbij houden we maar al te graag rekening met allergenen en andere voeding gerelateerde dingen. Geef gerust een seintje op voorhand, wij voorzien met veel plezier het nodige.
Deze workshop staat onder begeleiding van onze vuurmeester Filip Hermans. Hij is de bezieler van Basecamp vzw / Basecamp Adventures en gepassioneerd door allerhande Bushcraft technieken. Toch springen vuur en eten hier boven alles uit. Hij neemt je dan ook met veel plezier mee in de wondere wereld van campfire cooking en het buitenkoken. Ga eens een kijkje nemen op de FB en insta pagina van de Vuurkeuken om de sfeer alvast op te snuiven.

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op onze website www.basecampadventures.be
De kostprijs bedraagt €68 p.p.
Deze prijs omvat: De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie, doorlopend water - thee- koffie en 21% btw.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.
Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk. Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan! 😉
De inschrijving is pas definitief na betaling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio Campo
Asbeekstraat 12
1730 Asse
zaterdag 18 september 2021 van 14:00 tot 20:00
Basecamp vzw

€ 68,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

www.basecampadventures.be
bca@basecampvzw.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid