Workshop: Kampvuurkeuken

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Outdoor en adventure

Tijdens deze workshop maken we samen in de buitenlucht heerlijke gerechten op het kampvuur. Van voorgerecht, hoofdgerecht tot zelfs het dessert. Afsluiten doen we met een heerlijk kopje koffie aan een prachtig en (hart)verwarmend kampvuur. Kortom, een heerlijke culinaire activiteit om je vingers van af te likken! Koken op een kampvuur vergt een beetje meer multitasking dan koken op een gewoon ... Lees meer

Tijdens deze workshop maken we samen in de buitenlucht heerlijke gerechten op het kampvuur.
Van voorgerecht, hoofdgerecht tot zelfs het dessert. Afsluiten doen we met een heerlijk kopje koffie aan een prachtig en (hart)verwarmend kampvuur.
Kortom, een heerlijke culinaire activiteit om je vingers van af te likken!

Koken op een kampvuur vergt een beetje meer multitasking dan koken op een gewoon fornuis. Er moet immers niet alleen op het recept en op de bereiding gelet worden, ook de vuren moeten continu onder controle gehouden worden.

We maken het hele menu samen klaar. Nadat de recepten en taken zijn uitgedeeld, gaan we aan de slag met de nodige begeleiding. We nemen je mee in de wereld van outdoor cooking met verschillende outdoor kooktechnieken zoals dutch ovens, steengrill, open vuur... . Nieuwe dingen proberen is de boodschap!


Naargelang de grootte van de groep stellen we een haalbaar menu samen. Hierbij houden we maar al te graag rekening met allergenen en andere voeding gerelateerde dingen. Geef gerust een seintje op voorhand, wij voorzien het nodige.

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op www.basecampadventures.be

De kostprijs bedraagt € 45 p.p.
Deze prijs omvat: De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie, doorlopend verkrijgbaar drinkwater, thee & koffie en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio Campo
Asbeekstraat 12
1730 Asse
zondag 14 juni 2020 van 15:00 tot 20:00
Basecamp vzw

€ 45,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 3,0

www.basecampadventures.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid