Verdwalen in het grote boekenbos! - Bereik als eerste het sprookjeskasteel! - Van 5 tot 7 jaar

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

5 +

Animatie en kinderfilms

We halen ons unieke sprookjesganzenbord boven, quizzen, puzzelen en spelen allerhande leuke spelletjes met onze jongste sprookjesfans. Ben je helemaal in de ban van sprookjes zoals Roodkapje, De wolf en de zeven geitjes, Pinokkio…? Dan is deze activiteit zeker de moeite waard! Het sprookjesspel is gebaseerd op het klassieke ganzenbord, aangevuld met allerlei vragen over bekende en minder ... Lees meer

We halen ons unieke sprookjesganzenbord boven, quizzen, puzzelen en spelen allerhande leuke spelletjes met onze jongste sprookjesfans.

Ben je helemaal in de ban van sprookjes zoals Roodkapje, De wolf en de zeven geitjes, Pinokkio…? Dan is deze activiteit zeker de moeite waard! Het sprookjesspel is gebaseerd op het klassieke ganzenbord, aangevuld met allerlei vragen over bekende en minder bekende sprookjes.

De weetvragen zijn gemaakt op maat van kinderen vanaf 5 jaar. Deze worden afgewisseld met verschillende doe-opdrachtjes zoals puzzels, memory, doolhofje, rangschikken van klein naar groot, zoek de drie verschillen…
Vier groepjes van gemiddeld 3 kinderen gaan de strijd aan om het sprookjeskasteel zo snel mogelijk te bereiken.Praktisch:

› zaterdag 27 februari, van 14 tot 15.15 uur
› gratis, inschrijven vereist
› locatie: zaal Pupillen

Toon kaart Utopia bibliotheek
Utopia 1
9300 Aalst
zaterdag 27 februari 2021 van 14:00 tot 15:15
Hoofdbibliotheek Aalst

gratis

www.utopia-aalst.be
info@utopia-aalst.be
053 72 38 51

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid