Uberdope + Gin Toxic

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

De Gentse hiphoptrots Uberdope laat zich opmerken door spitsvondige teksten en stevige beats. Gin Toxic is een band met voornamelijk leden uit Erpe-Mere. Hun stijl omschrijven ze als "ambiancemuziek met een rocktint". "Het zijn rare tijden. Het is wat het is. Even door bijten." Er zijn heel wat clichézinnen die vaak gebruikt worden nu het coronavirus de ronde doet. Uberdope maakte er op vraag ... Lees meer

De Gentse hiphoptrots Uberdope laat zich opmerken door spitsvondige teksten en stevige beats. Gin Toxic is een band met voornamelijk leden uit Erpe-Mere. Hun stijl omschrijven ze als "ambiancemuziek met een rocktint".

"Het zijn rare tijden. Het is wat het is. Even door bijten." Er zijn heel wat clichézinnen die vaak gebruikt worden nu het coronavirus de ronde doet.
Uberdope maakte er op vraag van 'Nieuwe Feiten' (Radio 1) een nummer over: 'Het komt wel goed'. De Gentse hiphoptrots Uberdope laat zich wel meer opmerken door spitsvondige teksten en stevige beats. Uberdope verdiende wekelijks zijn sporen in het ochtendblok van Studio Brussel, met het weekoverzicht ‘It's a rap’!

De groep doet EMotia aan met een geschifte mix van hun recentste plaat ‘Graag Gedaan’ met oudere blijvers. Uberdope werkte op ‘Graag Gedaan’ samen met andere artiesten als Toolbox en Compact Disk Dummies.

In het voorprogramma zit Gin Toxic, een band uit Erpe-Mere. Ze spelen eigen nummers, maar ook covers. Hun stijl is een mix van rock, metal en blues. Kortom: ambiancemuziek met een rocktint! Genieten van lokaal talent, noemen wij dat.

Standaardprijs: 10 euro.
Jonger dan 26? Dan betaal je slechts 7 euro.
Lid van een jeugdbeweging? Dan betaal je slecht 5 euro.
(Opgelet: dit wordt gecontroleerd.)

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456
9420 Erpe-Mere
vrij 17/09/21 van 20:00 tot 22:00
EMotia

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Bestel tickets Bestel tickets
emotia@erpe-mere.be, emotia@erpe-mere.be
053 60 35 60
www.emotia.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid