Metejoor

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Metejoor begon zijn carrière in 2017 met zijn eerste single “Ik hou van jou” waarmee hij meteen werd genomineerd voor Radio 2 Zomerhit “Beste doorbraak”. Na deze daverende start deden ook zijn volgende singles Boeit me geen, Horizontaal & Blij om jou te zien het goed. Metejoor bouwde zijn bekendheid in 3 jaar tijd op en stond intussen al in het voorprogramma van Clouseau en Niels Destadsbader. ... Lees meer

Metejoor begon zijn carrière in 2017 met zijn eerste single “Ik hou van jou” waarmee hij meteen werd genomineerd voor Radio 2 Zomerhit “Beste doorbraak”. Na deze daverende start deden ook zijn volgende singles Boeit me geen, Horizontaal & Blij om jou te zien het goed. Metejoor bouwde zijn bekendheid in 3 jaar tijd op en stond intussen al in het voorprogramma van Clouseau en Niels Destadsbader. Daarnaast was hij in de zomer van 2019 een van de populairste artiesten op het rondtrekkende festival “Engie Parkies” en “Suikerrock”. Hij werd in datzelfde jaar ook met Horizontaal genomineerd voor “Zomerhit”. 


“Blij om jou te zien” is de perfecte omschrijving van waar Metejoor voor staat. Als artiest & vooral als mens wil Joris de mensen raken en dichter bij elkaar brengen. Zijn Nederlandstalige teksten, zomerse melodieën en dansbare beats zijn hier het perfecte recept voor. “Blij om jou te zien” heeft ondertussen meer dan 2 000 000 streams op Spotify. Met het uitbrengen van de single Het beste aan mij (ben jij) kende Metejoor zijn eerste grote commerciële succes. Dat nummer levert hem een nominatie op voor de hoofdprijs bij de Radio 2 Zomerhit 2020.


Ondertussen kennen we Metejoor ook van de hitsingle "1 op een miljoen" samen met zangeres Babet.


Metejoor is alvast blij om jou te zien!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Biekorf
Stationsstraat 23
9280 Lebbeke
vrijdag 15 oktober 2021 van 20:00 tot 22:00
CC De Biekorf

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

apps.ticketmatic.com/widgets/cc_de_bi...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid