Metejoor - Blij om jou te zien

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

8 +

Pop en rock

Metejoor begon zijn carrière in 2017 met zijn eerste single “Ik hou van jou” waarmee hij meteen werd genomineerd voor Radio 2 Zomerhit “Beste doorbraak”. Na deze daverende start deden ook zijn volgende singles Boeit me geen, Horizontaal & Blij om jou te zien het goed. Metejoor bouwde zijn bekendheid in 3 jaar tijd op en stond intussen al in het voorprogramma van Clouseau en Niels Destadsbader. ... Lees meer

Metejoor begon zijn carrière in 2017 met zijn eerste single “Ik hou van jou” waarmee hij meteen werd genomineerd voor Radio 2 Zomerhit “Beste doorbraak”. Na deze daverende start deden ook zijn volgende singles Boeit me geen, Horizontaal & Blij om jou te zien het goed. Metejoor bouwde zijn bekendheid in 3 jaar tijd op en stond intussen al in het voorprogramma van Clouseau en Niels Destadsbader. Daarnaast was hij in de zomer van 2019 een van de populairste artiesten op het rondtrekkende festival “Engie Parkies” en “Suikerrock”. Hij werd in datzelfde jaar ook met Horizontaal genomineerd voor “Zomerhit”. Na zijn optredens op festivals als Buikrock en Europafeesten in de zomer van 2020, is Metejoor klaar om het dak eraf te blazen in de cultuurcentra van Vlaanderen.

Blij om jou te zien
De single “Blij om jou te zien” is de perfecte omschrijving van waar Metejoor voor staat. Als artiest & vooral als mens wil Joris de mensen raken en dichter bij elkaar brengen. Zijn Nederlandstalige teksten, zomerse melodieën en dansbare beats zijn hier het perfecte recept voor. “Blij om jou te zien” heeft ondertussen meer dan 1 000 000 streams op Spotify en ook zijn volgende single “Het beste aan mij” belooft het goed te doen.
Reden te meer om een bezoekje te brengen aan het cultuurcentrum bij jou in de buurt. Metejoor is alvast blij om jou te zien!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Biekorf
Stationsstraat 23
9280 Lebbeke
zaterdag 30 januari 2021 van 20:00 tot 22:00
CC De Biekorf

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

052/46 82 79
www.ccdebiekorf.be/agenda/?maand=2020...
info@ccdebiekorf.be
Voordelen bij CC De Biekorf

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid