Lid worden van Handbalclub Aalst

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

8 +

Bal en racketsport

Handbal is een Olympische contactsport die het fysieke aspect combineert met tactisch inzicht. In onze club staan teamgeest en fair play centraal. Samen handballen betekent samen trainen, wedstrijden spelen in competitie en samen plezier maken. Voor de jeugd is er doorgroeimogelijkheid naar onze heren- en damesploegen. Wij trainen in Aalst en Erpe-Mere. Trainingen jeugd : Sporthal Ten ... Lees meer

Handbal is een Olympische contactsport die het fysieke aspect combineert met tactisch inzicht. In onze club staan teamgeest en fair play centraal. Samen handballen betekent samen trainen, wedstrijden spelen in competitie en samen plezier maken. Voor de jeugd is er doorgroeimogelijkheid naar onze heren- en damesploegen. Wij trainen in Aalst en Erpe-Mere.

Trainingen jeugd : Sporthal Ten Rozen Aalst - woensdag 16uur tot 17 uur en vrijdag van 17 uur tot 18 uur.
Trainingen jeugd : sporthal Steenberg Erpe-Mere - dinsdag en donderdag van 17 uur tot 18u15.
Trainingen Dames : woe 18u30-20 uur vrij 19u30-21 uur
Trainingen Heren : di 18u30-20 uur dond 18u30-20 uur
HC Aalst is een sportclub met ploegen in jeugdreeksen en een dames- en herenploeg in Ligareeks. Onze jeugdwerking is de laatste jaren sterk gegroeid. Jaarlijks organiseren wij tal van activiteiten waaronder een 5-daagse teambuilding in de Ardennen voor onze jeugd.
De handbalsport heeft in Aalst een rijke geschiedenis. Ploegen als Eendracht Vrij, Sparta en Rosis scheerden vrij hoge toppen op handbalgebied. Deze geschiedenis ging door de tand des tijds echter verloren. HC AALST wil zich engageren om handbal in Aalst opnieuw op de kaart te zetten.
In handbal is spelen in teamverband en fysiek contact prominent aanwezig. Handbal is een balsport die zijn oorsprong heeft in Denemarken en werd toen gespeeld met 11 spelers op voetbalvelden. Tegenwoordig wordt handbal gespeeld in de zaal door 6 spelers en een keeper per team. Het spel gaat snel heen en weer en de spelers zijn afwisselend verdedigers en aanvallers. Het doel is te scoren in het doel van de tegenstander. Het schieten op het doel dient van buiten de halve cirkel te gebeuren, of er in te springen en te schieten voor je als speler de grond raakt. Lichaamscontact wordt bij handbal niet geschuwd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Simon Bomon, Robin Bombeeck, Wim Van Der Borght
Toon kaart Sporthal Ten Rozen
Rozendreef 104
9300 Aalst
Van 11 oktober 2017 tot 11 oktober 2018
Handbalclub Aalst vzw

€ 100,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 25,0

antonia.van.gysegem@hotmail.com
0496/60.97.26
www.handbalclubaalst.be
www.handbalaalst.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid