Leesclub: Maggie O'Farrel - 'Hamnet' - Boeiende bijeenkomst voor lezers

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Literatuur

Op een zomerdag in 1596 gaat Judith, een jong meisje uit Stratford-upon-Avon met een flinke griep in bed liggen. Haar tweelingbroer Hamnet zoekt overal vergeefs om hulp. Hun moeder, Agnes, is ver buiten het dorp met haar geneeskrachtige planten in de weer. Hun vader werkt in Londen als toneelschrijver. Beide ouders hebben nog geen idee dat een van hun kinderen de week niet zal overleven. ... Lees meer

Op een zomerdag in 1596 gaat Judith, een jong meisje uit Stratford-upon-Avon met een flinke griep in bed liggen. Haar tweelingbroer Hamnet zoekt overal vergeefs om hulp. Hun moeder, Agnes, is ver buiten het dorp met haar geneeskrachtige planten in de weer. Hun vader werkt in Londen als toneelschrijver. Beide ouders hebben nog geen idee dat een van hun kinderen de week niet zal overleven. Hamnet is een aangrijpende pageturner geïnspireerd op de zoon van William Shakespeare. Het is het verhaal van een zoon van een handschoenmaker die in navolging van de liefde zijn vaders regels aan zijn laars lapt, het verhaal van de vrouw voor wie hij valt, en hun familie. Een verhaal over moed, verdriet en liefde, over de unieke band tussen tweelingen, en over een vlo die in Alexandrië op een schip richting Europa terechtkomt. Maar bovenal het onvergetelijke verhaal van een jongen wiens naam werd gegeven aan een van de meest gevierde stukken ooit geschreven.

Moderator Els Talloen zorgt voor deze boeiende samenkomst van de leesclub.

Wil jet het boek nog (her)lezen voor de leesclub? Schrijf eerst in voor de leesclub en haal dan je exemplaar bij Utopia.
Wil je zeker zijn van een exemplaar? Reserveer dan een exemplaar via Mijn bibliotheek op de online cataloog van Utopia. De reservatie van het boek kost wel 1,50 EUR.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Utopia
Utopia 1
9300 Aalst
donderdag 27 januari 2022 van 20:00 tot 22:00
Utopia bibliotheek

gratis

info@utopia-aalst.be
053 72 38 51
aalst.planbookgo.be/events/type/4/eve...
info@utopia-aalst.be
www.utopia-aalst.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid