Judy

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Drama

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje kwam te staan, reist Judy Garland naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Ze hoopt hiermee genoeg geld te verdienen om haar kinderen, die in Amerika bleven, een stabiel leven te kunnen geven. Judy leeft al sinds ze een kindsterretje was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war ... Lees meer

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje kwam te staan, reist Judy Garland naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Ze hoopt hiermee genoeg geld te verdienen om haar kinderen, die in Amerika bleven, een stabiel leven te kunnen geven.
Judy leeft al sinds ze een kindsterretje was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder ‘Somewhere Over the Rainbow’, vertolkt Renée Zellweger op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland leefde.

Regie: Rupert Gool

Met: Renée Zellweger, Rufus Sewell, Michael Gambon e.a.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Nova
Molenstraat 2B
9230 Wetteren
donderdag 26 november 2020 van 14:30 tot 16:30
CC Nova Wetteren

€ 7,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

09 365 20 20
www.ccnovawetteren.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid