Individuele zwemlessen voor volwassenen

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Zwemmen en watersport

Zwemmen is de ideale manier om op een gezonde en niet-belastende manier je conditie op te bouwen. Op leren zwemmen staat geen leeftijd. All For Fit leert je op een leuke en ontspannende manier de basisbeginselen van het zwemmen. Kan je wel al zwemmen? All For Fit helpt jouw techniek te verbeteren en helpt jouw conditie op te bouwen aan de hand van een specifiek trainingsplan. Een individuele ... Lees meer

Zwemmen is de ideale manier om op een gezonde en niet-belastende manier je conditie op te bouwen. Op leren zwemmen staat geen leeftijd. All For Fit leert je op een leuke en ontspannende manier de basisbeginselen van het zwemmen. Kan je wel al zwemmen? All For Fit helpt jouw techniek te verbeteren en helpt jouw conditie op te bouwen aan de hand van een specifiek trainingsplan.

Een individuele zwemles duurt 60 min. Een zwempas met 10 lessen kost €200,00. Hierin is het inkomgeld van het zwembad niet inbegrepen. Hoeveel inkom je betaald is afhankelijk van het zwembad waar de les doorgaat. Je kiest zelf met welke frequentie je kind komt zwemmen. Dit kan 1x/week zijn of meerdere keren.

Vraag jouw sessie aan door een mail te sturen naar mara@allforfit.be. Vermeld jouw naam en het zwembad waar je de les wenst door te laten gaan en je voorkeur voor dag en uur. Samen bekijken we de beschikbaarheid.

Je kan de zwempas contant betalen of via overschrijving op rek nr: BE18 7350 4145 5865 met vermelding inschrijving individuele zwemles_jouw naam.

Toon kaart zwembad Aalst
zwembadlaan 2
9300 Aalst
Van 3 augustus 2018 tot 5 december 2018
All for Fit

€ 200,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 50,0

mara@allforfit.be
0499229387
allforfit.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid