GN|MC Guy Nader | Maria Campos (LB/ES) // Time Takes The Time, Time Takes

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Moderne dans

Tik, tak, tik, tak, tik, tak. De tijd heeft de mens altijd in zijn greep. Met afgemeten bewegingen, klokachtige herhalingen en een zeer dynamische dansstijl, presenteren de Libanees Guy Nader en de Spaanse Maria Campos een menselijke perpetuum mobile. ‘TTTTTT’ is een fysieke krachtinspanning voor vijf dansers, waaronder de beide choreografen. Op elektronische livemuziek van Miguel Marin ... Lees meer

Tik, tak, tik, tak, tik, tak. De tijd heeft de mens altijd in zijn greep. Met afgemeten bewegingen, klokachtige herhalingen en een zeer dynamische dansstijl, presenteren de Libanees Guy Nader en de Spaanse Maria Campos een menselijke perpetuum mobile.

‘TTTTTT’ is een fysieke krachtinspanning voor vijf dansers, waaronder de beide choreografen. Op elektronische livemuziek van Miguel Marin ontstaat een avond die ‘fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft’ (tanznetz.de).

Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk en als duo frequent te gast op internationale dansfestivals. In 2006 richtten ze hun gezelschap GN|MC op. Bewegingen uit het dagelijkse leven vormen een inspiratiebron voor hun werk. Hun werk was goed voor meerdere prijzen. Dit seizoen maken ze, exact op Valentijnsdag, hun debuut in De Werf.

In de pers:

‘Het dwingende tikken van de tijd.’ (Carolien Verduijn, Theaterkrant, 7/7/2019, ****)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst
vrijdag 14 februari 2020 van 20:00 tot 20:55
CC De Werf

€ 26,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be/nl/programma/detail/g...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid