Bouw je wijs! met Lego Story Starter - Vertel je verhaal in blokjes: thema sprookjes (voor kinderen van 8 tot 10 jaar)

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

8 +

Computer en techniek

De kinderen fantaseren, bouwen en fotograferen een eigen verhaalstructuur met LEGO®blokjes en bewerken deze met de app StoryVisualiser tot een leuk stripverhaal. Tijdens de workshop vertel je en beeld je je eigen sprookjes(strip)verhaal uit met allerlei blokjes, figuurtjes en attributen uit het Lego® Storystarter pakket. Na het bouwen van een begin-, midden- en eindscène ga je aan de slag ... Lees meer

De kinderen fantaseren, bouwen en fotograferen een eigen verhaalstructuur met LEGO®blokjes en bewerken deze met de app StoryVisualiser tot een leuk stripverhaal.

Tijdens de workshop vertel je en beeld je je eigen sprookjes(strip)verhaal uit met allerlei blokjes, figuurtjes en attributen uit het Lego® Storystarter pakket. Na het bouwen van een begin-, midden- en eindscène ga je aan de slag met Lego® StoryVisualiser, een eenvoudige en kindvriendelijke app waarmee je stripverhalen kan vormgeven.

Roodkapje wordt hopeloos verliefd op kapitein Haak, Assepoester neemt zoete wraak op haar gemene stiefzusters, Rapunzel geeft een discofeestje in Bremen…
Laat je fantasie de vrije loop en bouw een eigentijds sprookje in Lego® blokjes. Na het bouwen van je verhaal, ga je aan de slag met de camera, tekstballonnen, vrolijke achtergronden en speciale effecten in de Lego®StoryVisualiser app. Praktisch:
› woensdag 24 februari 2021, van 14 tot 16.30 uur
› 3 EUR - inschrijven is vereist
› locatie: zaal Pupillen - Utopia

Toon kaart Utopia bibliotheek
Utopia 1
9300 Aalst
woensdag 24 februari 2021 van 14:00 tot 16:30
Hoofdbibliotheek Aalst

€ 3,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

www.utopia-aalst.be
info@utopia-aalst.be
053723851

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid