Alexandre Cavaliere Trio

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Dit concert zal live worden gestreamd vanuit het Belgica Theater. Deelname is gratis. Je kan het concert volgen via facebook of via deze webpagina. De juiste link hiervoor wordt later nog gepubliceerd.  Manouche van Django Reinhardt in een nieuw kleedje Je hoort al eens verhalen over wonderkinderen en piepjonge talenten. In het geval van Alexandre Cavaliere is dat zeker niet overdreven. Hij ... Lees meer

Dit concert zal live worden gestreamd vanuit het Belgica Theater. Deelname is gratis. Je kan het concert volgen via facebook of via deze webpagina. De juiste link hiervoor wordt later nog gepubliceerd. 

Manouche van Django Reinhardt in een nieuw kleedje

Je hoort al eens verhalen over wonderkinderen en piepjonge talenten. In het geval van Alexandre Cavaliere is dat zeker niet overdreven. Hij was amper 12 toen Didier Lockwood en Babik Reinhardt hem in Parijs uitnodigden. Dat bracht zijn muzikale loopbaan onmiddellijk in een enorme versnelling. Alexandre schuimde allerlei internationale podia af en verzamelde een indrukwekkende lijst van optredens: o.m. in het Princess Grace Theater te Monaco, in het voorprogramma van Michel Jonasz of op het Django Reinhardt festival in Birdland, New York. 
Nu stelt hij zelf een nieuw project voor: het Alexandre Cavaliere Trio combineert de gipsy jazz (in de stijl van Django Reinhardt), de muziek van zijn hart, met be-bop en moderne jazz elementen en invloeden van Dorado Schmitt en Biréli Lagrène. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Belgica Theater
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde
donderdag 14 januari 2021 van 20:00 tot 00:00
Cultuurcentrum Belgica

gratis

www.ccbelgica.be/nl/programma/alexand...
info@ccbelgica.be
+32 (0)52 20 26 26
www.ccbelgica.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid