Acrobuffos (US) // Air Play

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

5 +

Circus

Air Play Laat je meevoeren door de wind en droom mee met ‘Air Play’, een hedendaags internationaal spektakel dat de lucht die wij inademen zichtbaar maakt. Vliegende paraplu's, enorme ballonnen, gigantische vliegers die boven het publiek zweven: adembenemende beelden, die ook nog eens heel grappig zijn. ‘Air Play’ is een avontuurlijke reis van een broer en zus door een wereld van lucht, ... Lees meer

Air Play

Laat je meevoeren door de wind en droom mee met ‘Air Play’, een hedendaags internationaal spektakel dat de lucht die wij inademen zichtbaar maakt. Vliegende paraplu's, enorme ballonnen, gigantische vliegers die boven het publiek zweven: adembenemende beelden, die ook nog eens heel grappig zijn.

‘Air Play’ is een avontuurlijke reis van een broer en zus door een wereld van lucht, waarin alledaagse voorwerpen veranderen in prachtige objecten van een vervreemdende schoonheid. Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan alle kanten op, confetti verandert in een sterrennacht en een reusachtig zwevend baldakijn van zijde beïnvloedt de toekomst.

De voorstelling is gemaakt en wordt uitgevoerd door het Amerikaanse echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone. Zij brengen hun vaardigheden als straatartiesten in deze internationaal gelauwerde voorstelling samen met de beeldhouwkunst van Daniel Wurtzal. Een ode aan de jeugd die jong en oud fascineert en versteld doet staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst
vrijdag 11 oktober 2019 van 20:00 tot 21:00
CC De Werf

€ 25,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be/agenda/2588/acrobuffo...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid