Veelgestelde vragen

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

UiTPAS houders

Alle inwoners van Aalst, Erpe-Mere, Haaltert Lede, Ninove, Wetteren, Wichelen, Berlare, Dendermonde en Denderleeuw. Met je UiTPAS kan je ook terecht bij Paspartoe-aanbieders of in andere steden die werken met het UiTPAS-systeem.
Op verschillende locaties in Aalst, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Ninove, Wetteren, Wichelen, Berlare, Dendermonde en Denderleeuw. Alle verkooppunten kan je terugvinden op www.UiTPAS.be.
Een UiTPAS kost €5. Jongeren onder de 18 betalen €2. Sommige mensen hebben recht op het kansentarief. Zij betalen €0 en krijgen extra kortingen wanneer ze deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten. Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact op met het OCMW van jouw gemeente. Het is ook mogelijk om je UiTPAS te upgraden voor andere UiTPASsteden. Je betaalt dan een klein bedrag om dan de welkomstvoordelen van andere UiTPASsteden te kunnen krijgen. Punten sparen en omruilen kan je sowieso met je UiTPAS. Daarvoor betaal je niets extra.
Telkens wanneer je deelneemt aan het vrijetijdsleven in één van de deelnemende gemeentes, kan je een UiTpunt sparen. Als je voldoende punten verzameld hebt, kan je die omruilen tegen leuke voordelen. Een overzicht van alle spaarplaatsen en voordelen kan je vinden op www.UiTPAS.be.
Je spaart punten door jouw UiTPAS enkele seconden tegen de UiTPAS-apparatuur te houden. Dit kan een UiTPASzuil zijn, maar ook bv. een kleine scanner of een gsm. Toon je UiTPAS aan de balie of inkom van de activiteit als er geen UiTPASapparatuur te zien is.
Maak een online profiel (=UiTiD account) aan via UiTPAS.be. Daarna kan je inloggen en jouw puntensaldo en historiek bekijken.
Het is mogelijk dat iemand anders jouw UiTPASnummer of e-mailadres (bv. voor leden van hetzelfde gezin) gebruikt heeft voor de aanmaak van een online account. Indien dit het geval is, neem je best contact op met de helpdesk, die jou tijdens de kantooruren zal verder helpen. Meer info kan je aanvragen via ons contactformulier.

Organisaties

Ja, contacteer de verantwoordelijke gemeentedienst van jouw vereniging of de UiTPASverantwoordelijke van jouw gemeente via ons contactformulier.
Je moet de activiteiten invoeren in de UiTdatabank en alle UiTPAS-informatie toevoegen (organisator, prijs). Op die manier zal de informatie over de activiteiten op UiTPAS.be verschijnen en kan je het systeem gebruiken. Surf naar beheer.UiTPAS.be voor het volledige stappenplan van de UiTPAS-opstart.

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid