Zonzo Compagnie & ROESTgroep + Diederikes Toko (NL) // MADE IN KWAKKABA + Installatie Hamertje Tik

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

4 +

Tekst en muziektheater

Zonzo Compagnie & ROESTgroep - MADE IN KWAKKABA Theatermaakster Silke Melis en muzikant Alec De Bruyn verzamelden oud en vergeten speelgoed. Ze bekeken het met een frisse blik, zetten het op z’n kop, draaiden het binnenstebuiten, schudden ermee, bliezen erop en gaven het een nieuw leven in plaats van een plek op de afvalberg. Elke afgedankte furby, wegkwijnende teddybeer of batterijverlangende ... Lees meer

Zonzo Compagnie & ROESTgroep - MADE IN KWAKKABA

Theatermaakster Silke Melis en muzikant Alec De Bruyn verzamelden oud en vergeten speelgoed. Ze bekeken het met een frisse blik, zetten het op z’n kop, draaiden het binnenstebuiten, schudden ermee, bliezen erop en gaven het een nieuw leven in plaats van een plek op de afvalberg.

Elke afgedankte furby, wegkwijnende teddybeer of batterijverlangende Casio kreeg, dankzij de voorstelling, recht op een tweede verwondering. Een woordeloos muzikaal verhaal over de wonderlijke reis van een badeendje! Na afloop van de voorstelling sluit je aan bij ‘Hamertje Tik’.

Diederikes Toko (NL) - Hamertje Tik

Ontdek de verschillende huisjes op het pleintje ‘Hamertje Tik’. Via spannende straatjes beweeg je je van een gek huisje naar een klein schuurtje. En daar kan van alles gebeuren.

Bouw zelf een muurtje. Of tik een brief op een ouderwetse typemachine, stop ‘m in een envelop en doe hem op de post. Met zandlopers zie je hoe de tijd verstrijkt. Welke bonen kun je allemaal fijnmalen? Is er een sleutel verdwenen? Vind hem dan terug met een magneet.

‘Hamertje Tik’ sluit aan op de voorstelling ‘MADE IN  KWAKKABA’. Eerst ga je naar de voorstelling, daarna bezoek je de installatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst
zo 15 december 2019 van 14:00 tot 14:45 zo 15 december 2019 van 16:00 tot 16:45
CC De Werf

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be/agenda/2642/zonzo-com...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid