zondagse themawandeling 'Ontdek de Sint-Martinuskerk'

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Erfgoed

De Sint-Martinuskerk is de hoofdparochiekerk en één van de mooiste erfgoedmonumenten van onze stad. Met zijn monumentale architectuur, grote kunstschatten en sprekende verhalen is ze een bezoek meer dan waard. Laat je verrassen door de rijkdom van de kerk: van het altaarstuk van Pieter Paul Rubens, naar de unieke sacramentstoren van Hiëronymus Du Quesnoy tot het indrukwekkende orgel van Van ... Lees meer

De Sint-Martinuskerk is de hoofdparochiekerk en één van de mooiste erfgoedmonumenten van onze stad. Met zijn monumentale architectuur, grote kunstschatten en sprekende verhalen is ze een bezoek meer dan waard.
Laat je verrassen door de rijkdom van de kerk: van het altaarstuk van Pieter Paul Rubens, naar de unieke sacramentstoren van Hiëronymus Du Quesnoy tot het indrukwekkende orgel van Van Peteghem.
Wist je trouwens dat priester Daens er zijn communie deed en vanop de preekstoel het volk toesprak? En dat Dirk Martens zijn grafsteen er bewaard wordt? Kortom, de Sint-Martinuskerk is de ideale bezienswaardigheid voor iedereen die op zoek is naar dat tikkeltje meer!

Inschrijven noodzakelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toeristisch infokantoor
Hopmarkt 51
9300 Aalst
zondag 10 november 2019 van 14:00 tot 16:00
Toerisme Aalst

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

info@visit-aalst.be
053 72 38 80
www.visit-aalst.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid