Yoga - voor beginners en gevorderden

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Gezondheid en zorg

Doorheen de week worden Hatha Yoga praktijklessen gegeven door ervaren leerkrachten, zowel voor beginners als voor gevorderden. Vrijdagavond wordt meditatie beoefend. Tweemaal per jaar start een nieuw seizoen van Yogalessen, in september en in februari, voorafgegaan door een vrijblijvende infoavond. Geïnteresseerden starten liefst in deze periode, maar inschrijven kan ook doorheen het jaar. ... Lees meer

Doorheen de week worden Hatha Yoga praktijklessen gegeven door ervaren leerkrachten, zowel voor beginners als voor gevorderden. Vrijdagavond wordt meditatie beoefend.

Tweemaal per jaar start een nieuw seizoen van Yogalessen, in september en in februari, voorafgegaan door een vrijblijvende infoavond. Geïnteresseerden starten liefst in deze periode, maar inschrijven kan ook doorheen het jaar.

Een nieuwe Yoga Academie start in september 2019. Lesdagen zijn op zaterdagen, om de twee weken, en dit over een periode van 4 jaar.

Yoga Vedanta Aalst werd in 1962 opgericht door de gebroeders Kiekens en is aangesloten bij The Divine Life Society in Rishikesh te India, gesticht door Swami Sivananda in 1936.

Yoga Vedanta Aalst tracht de oeroude kennis en praktijk van Yoga door te geven zodat ieder in zichzelf de vrede kan ontdekken die men in wezen is.

Inschrijven aan Kansentarief via de UiTPAS is mogelijk.

Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met Jozef Kiekens via tel. 0498/10 90 32 of e-mail jozef.kiekens@telenet.be

Hartelijk welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Swami Sivananda Yoga Aashram
Volksverheffingstraat 95
9300 Aalst
Van 12 september 2019 tot 9 september 2020
Yoga Vedanta Aalst vzw

€ 70,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 17,5

0498/10 90 32, jozef.kiekens@telenet.be
yoga-vedanta-aalst.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid