Workshop: Carving lepels

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Outdoor en adventure

Het zelf maken van een houten lepel met degelijk ambachtelijk gereedschap geeft een uitdaging, rust en voldoening die eigen is aan carving, waar je als maker rechtstreeks in contact staat met het natuurlijk materiaal en het eindproduct. Het maken en gebruiken van houten lepels is duizenden jaren oud, al van ver voor onze geschreven geschiedenis. Het is een oeroude ambacht waar de nodige ... Lees meer

Het zelf maken van een houten lepel met degelijk ambachtelijk gereedschap geeft een uitdaging, rust en voldoening die eigen is aan carving, waar je als maker rechtstreeks in contact staat met het natuurlijk materiaal en het eindproduct.

Het maken en gebruiken van houten lepels is duizenden jaren oud, al van ver voor onze geschreven geschiedenis. Het is een oeroude ambacht waar de nodige vaardigheden voor nodig zijn.
Voor we aan het echte werk beginnen gaan we dieper in op de nodige houtsnijtechnieken en veiligheidsaspecten. Stap per stap, onder begeleiding, vorm je je eigen lepel uit een stukje boomstam.
Ook al is een lepel niets meer dan een holte in een stukje hout om iets op te scheppen. Toch zijn er duizend en één vormen en toepassingen. Je creativiteit maakt dat je zelfgemaakte lepel iets uniek wordt van jezelf!

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op www.basecampadventures.be

De kostprijs bedraagt €45 p.p.
Deze prijs omvat: De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie,1 drankje, doorlopend water, thee & koffie en 21% btw.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

De inschrijving is pas definitief na betaling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio Campo
Asbeekstraat 12
1730 Asse
zaterdag 18 april 2020 van 10:00 tot 16:00
Basecamp vzw

€ 45,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 3,0

www.basecampadventures.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid