Willy Sommers - Sommers of 69

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Pop en rock

Sommers of ‘69’ duikt de culturele centra in! Want de zomer van 1969 kan niet lang genoeg duren, voor Willy Sommers en de zijnen. Al een half decennium toert Willy langs de CC’s van Vlaanderen met Het Erfgoed van…, een live & kicking bloemlezing uit eigen werk. Vandaag scoort hij in de albumcharts met Sommers of ‘69, zijn nieuwe cd vol nostalgie. Op Sommers of ’69 grijpt Willy immers terug ... Lees meer

Sommers of ‘69’ duikt de culturele centra in! Want de zomer van 1969 kan niet lang genoeg duren, voor Willy Sommers en de zijnen.

Al een half decennium toert Willy langs de CC’s van Vlaanderen met Het Erfgoed van…, een live & kicking bloemlezing uit eigen werk. Vandaag scoort hij in de albumcharts met Sommers of ‘69, zijn nieuwe cd vol nostalgie.

Op Sommers of ’69 grijpt Willy immers terug naar zijn vroegste inspiratiebronnen: de songs die hij in het gezegende jaar 1969 coverde met The Yeats. En dàt gevoel en dàt repertoire wekt Sommers nu ook weer tot leven in de theaters.

Verwacht je aan een throwback naar 1969 en the summer of love. Maar Willy vergeet natuurlijk evenmin zijn eigen halve eeuw greatest hits niet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Plomblom Ninove
Graanmarkt 12
9400 Ninove
zondag 15 mei 2022 van 15:00 tot 17:00
CC De Plomblom Ninove

€ 27,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

054 50 59 50
www.ccdeplomblom.org
ccbalie@ninove.be
Voordelen bij CC De Plomblom Ninove
Film: Monos5 punten

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid