VOLZET Geen rommel of stress in 2021! door Tina Favache

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Naast fiere mama, partner en onderneemster mag Tina Favache zich sinds 2016 een van de eerste opruimcoaches van België noemen. Ze houdt ervan om dingen beter, mooier en makkelijker te maken en wil haar ervaringen en tips delen met anderen. Ze schreef hierover reeds twee boeken “Mijn Opruimboek”(2018) en “Het opruimboek voor mijn gezin” (2019). Tijdens deze webinar helpt ze jou graag op weg om ... Lees meer

Naast fiere mama, partner en onderneemster mag Tina Favache zich sinds 2016 een van de eerste opruimcoaches van België noemen. Ze houdt ervan om dingen beter, mooier en makkelijker te maken en wil haar ervaringen en tips delen met anderen. Ze schreef hierover reeds twee boeken “Mijn Opruimboek”(2018) en “Het opruimboek voor mijn gezin” (2019).

Tijdens deze webinar helpt ze jou graag op weg om 2021 goed te starten! Ze gaat met jou aan de slag om een rustiger en overzichtelijker huishouden te creëren. Onderwerpen als Ochtendroutine en Opruimroutine komen aan bod. Ze geeft je heel praktische tips en tricks om een rustige ochtendroutine op te zetten, om alles in huis een vaste plek te geven en hoe je opruimen met kinderen in huis aangenamer kan maken.

Na de lezing kan je vragen stellen via de chatfunctie. Er kunnen max. 50 mensen deelnemen; snel zijn is de boodschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458
9420 Erpe-Mere
woensdag 24 februari 2021 van 20:00 tot 21:00
Openbare Bibliotheek Erpe-Mere

gratis

forms.office.com/Pages/ResponsePage.a...
Voordelen bij Openbare Bibliotheek Erpe-Mere

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid