Verftechnieken (Academie voor Carnavalskunsten) (AFGELAST)

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Opvoeding

Kleur is allesbepalend bij je carnavalsontwerp. Wij helpen je graag op weg om het beste effect te bereiken. Tijdens de eerste avond krijg je wat theoretische uitleg en leer je stalen te zetten. Tijdens de tweede avond focussen we op de afwerking. Komen aan bod: houtstructuur, bronstechniek, patineertechniek en marmertechniek. We werken met verven op waterbasis. Blogger ... Lees meer

Kleur is allesbepalend bij je carnavalsontwerp. Wij helpen je graag op weg om het beste effect te bereiken. Tijdens de eerste avond krijg je wat theoretische uitleg en leer je stalen te zetten.

Tijdens de tweede avond focussen we op de afwerking. Komen aan bod: houtstructuur, bronstechniek, patineertechniek en marmertechniek. We werken met verven op waterbasis.

Blogger 'Carnavalaalstkoentje' kwam vorig jaar op bezoek tijdens de workshop en zag dat het goed was. Lees het verslag op zijn blog​.

Meebrengen: 2 voorwerpen (niet in plastiek), bv. een bloempot met veel structuur, een stenen tuinbeeldje met ribbels, verfstripper of haardroger (opgelet, er kan verf op de haardroger terechtkomen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Pupillensite
Graanmarkt 1
9300 Aalst
maandag 25 mei 2020 van 19:30 tot 22:00
CC De Werf

€ 50,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 12,5

ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be/nl/programma/detail/v...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid