Tsjaka Zwemlijn

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Zwemmen en watersport

IZEGEM is de eerste gemeente die inspeelt op het aanbod van de Tsjaka zwemlijn. Izegem heeft een mooi 25 meter binnenbad en een klein bad. Verder is Izegem ook de trotse bezitter van een 50m buitenbad. Bij mooi weer maken de lesgevers graag gebruik van dat extraatje. Maak kennis met het Krekel bad: http://www.sportkrekel.be/nl/0/homepage/index.html De Tsjaka Zwemlijn helpt gemeenten in de ... Lees meer

IZEGEM is de eerste gemeente die inspeelt op het aanbod van de Tsjaka zwemlijn. Izegem heeft een mooi 25 meter binnenbad en een klein bad. Verder is Izegem ook de trotse bezitter van een 50m buitenbad. Bij mooi weer maken de lesgevers graag gebruik van dat extraatje. Maak kennis met het Krekel bad: http://www.sportkrekel.be/nl/0/homepage/index.html

De Tsjaka Zwemlijn helpt gemeenten in de verwerking van zwemlessen, om er zo een spetterende boel van de maken.
De Tsjaka Zwemlijn voorziet een lijn lessenreeksen, van watergewenning en voorbereidend zwemmen, tot de effectieve zwemlessen en soms zelfs vervolmaking.


Top lesgevers!

Al onze lesgevers zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn ervaren, gekwalificeerd en vooral SUPER TOF.

Steeds de hoogste kwaliteit!

We laten niets aan het toeval over! Alle aangeboden locaties werden door ons bezocht en getoetst aan strenge criteria (hygiëne, veiligheid,...).

Jeugdige maar vooral familiale sfeer!

Wanneer u kiest voor de Tsjaka Zwemlijn, komt u terecht in één grote familie. Dit bevordert niet alleen de ontplooiing en ontwikkeling van de kinderen en jongeren, maar natuurlijk ook de unieke sfeer van de lessen.

Altijd vernieuwend en verrassend!

Tsjaka Zwemlijn zorgt steeds voor kwalitatief hoogstaande lessen in kleine groepjes. Jaarlijks worden de lessen geëvalueerd en indien nodig aangepast.

Knap totaalconcept!

Tsjaka Zwemlijn zorgt voor een totaalconcept, alles is van A tot Z uitgewerkt in een duidelijke opvolglijn. De volledige lijn werkt volgens en eenvoudig digitaal inschrijfsysteem en is tevens ook visueel uitgewerkt en dat maakt het voor iedereen aangenaam.

Aangepast aan de wensen!

Tsjaka Zwemlijn ziet iedere zwemmer als een individu met eigen noden en wensen, interesses en verlangens. Elk individu is uniek! Daarom is variatie in de aangeboden lessen en flexibiliteit op gebied van begeleiding tijdens de lessen voor ons vanzelfsprekend.

Toon kaart Zwembad Izegem
Heilige Hartstraat 15
8870 Izegem
Op afspraak
Tsjaka vzw

€ 42,0

info@tsjakazwemlijn.be
www.tsjakazwemlijn.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid