Theater Tieret - Baraque Future - WORDT VERPLAATST

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

5 +

Theater Tieret Baraque Future In een betoverend tentje fileert Theater Tieret met uiterste precisie de dromen, hersenspinsels, mijmeringen en verzuchtingen van het publiek. Want dromen zijn er om te koesteren en te laten rijpen, niet om te laten vervliegen. Schoenen uit, hoofd leeg, stilletje binnen schuiven, oren en ogen open. Binnen wordt alles anders… Daar start de toekomst. Theater Tieret ... Lees meer

Theater Tieret
Baraque Future
In een betoverend tentje fileert Theater Tieret met uiterste precisie de dromen, hersenspinsels, mijmeringen en verzuchtingen van het publiek. Want dromen zijn er om te koesteren en te laten rijpen, niet om te laten vervliegen. Schoenen uit, hoofd leeg, stilletje binnen schuiven, oren en ogen open. Binnen wordt alles anders… Daar start de toekomst.
Theater Tieret werd in 2002 opgericht en groeide in korte tijd uit tot één van de revelaties in het Vlaamse figurentheaterlandschap. Onder leiding van Joost van den Branden, die zelf meespeelt in vele voorstellingen, brengt Theater Tieret vormelijk én inhoudelijk suggestief, krachtig theater met een humoristische, speelse toets. Zowel in binnen- en buitenland is Theater Tieret een graag geziene gast.
Deze voorstelling duurt 15 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Per voorstelling kunnen maximaal 25 personen binnen.
GC De [2] Dorpen
Pastorijtuin Kalken
5 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart tuin Eetcafé Pastorij
Kalkendorp 6
9270 Kalken (Laarne)
zo 15 mei 2022 van 15:00 tot 15:15 zo 15 mei 2022 van 15:30 tot 15:45 zo 15 mei 2022 van 16:00 tot 16:15 zo 15 mei 2022 van 16:30 tot 16:45
Lokaal bestuur Laarne

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

webshoplaarne.recreatex.be/
jeugd.cultuur@laarne.be
09 365 24 10
webshoplaarne.recreatex.be
Voordelen bij Lokaal bestuur Laarne

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid