Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Fokke Van Der Meulen - De Moppentappers

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Humor comedy

Sven De Ridder en Brik van Dyck zijn de moppentappers van dienst, ondersteund door barman/moderator Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap. Eerder maakte dit drietal al de succesvolle voorstelling Moppen Aan Den Toog, een eerbetoon aan ras-entertainer Tony Bell. Wat weinig mensen weten is dat Sven De Ridder hem ... Lees meer

Sven De Ridder en Brik van Dyck zijn de moppentappers van dienst, ondersteund door barman/moderator Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap.

Eerder maakte dit drietal al de succesvolle voorstelling Moppen Aan Den Toog, een eerbetoon aan ras-entertainer Tony Bell. Wat weinig mensen weten is dat Sven De Ridder hem nog persoonlijk heeft gekend en al zijn moppen heeft onthouden.

Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Hij is een levende moppen encyclopedie en een absolute kenner van het genre.

Fokke van der Meulen is uitbater van het Antwerpse comedycafé The Joker. Hij coacht verschillende comedians en heeft een enorme verzameling comedyplaten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Plomblom Ninove
Graanmarkt 12
9400 Ninove
vrijdag 17 september 2021 van 20:00 tot 22:00
CC De Plomblom Ninove

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

054 50 59 50
www.ccdeplomblom.org
ccbalie@ninove.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid