Stijn Van de Voorde // For Those About To Rock, I Salute You

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Kunst en kunsteducatie

Straffe muziek, exclusieve beelden, mooie en minder mooie verhalen over grote en minder grote muzikale helden In 2020 werkte Stijn Van de Voorde precies twintig jaar voor Studio Brussel. En op twee decennia tijd leert een mens iets bij over ‘muziek’ in de breedste betekenis van het woord. Geven wereldsterren echt om hun fans? Wat gebeurt er in de backstage van een festival? Waarom gaan sommige ... Lees meer

Straffe muziek, exclusieve beelden, mooie en minder mooie verhalen over grote en minder grote muzikale helden

In 2020 werkte Stijn Van de Voorde precies twintig jaar voor Studio Brussel. En op twee decennia tijd leert een mens iets bij over ‘muziek’ in de breedste betekenis van het woord. Geven wereldsterren echt om hun fans? Wat gebeurt er in de backstage van een festival? Waarom gaan sommige bands lang mee (en andere niet)? Is het een goed idee om je helden te ontmoeten? Wat is feit en wat is fictie? En vooral… waarom is de muziekwereld de interessantste wereld om in rond te dwalen?

DJ-set Eppo Janssen

Na de voorstelling nodigen we iedereen uit voor de dj-set van niemand minder dan Eppo Janssen! De dj dwaalt al meer dan 20 jaar professioneel door muzikale velden als radiomaker (Janssen&Janssen op Willy; Duyster op Studio Brussel), muzikant, dj, (Pukkelpop)progammator,… Die veelzijdigheid hoor je ook terug in zijn dj-sets. Eppo gaat swingend, fantasierijk en uitdagend door de muziekgeschiedenis: van indierock en pop over r&b en hiphop tot de laatste toffe danceplaten. Eppo Janssen rijmt niet toevallig op keihard dansen. De dj-set is vrij toegankelijk (Covid Safe Ticket niet nodig). 

Meer infoCalifornia Love

Stijn Van de Voorde trok naar Californië, op zoek naar de meest interessante plaatsen uit de muziekgeschiedenis. Van Compton tot San Quentin en van de Coloradowoestijn tot Malibu Beach. 
Herbekijk de vierdelige reeks via VRT NU 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst
zaterdag 18 september 2021 van 20:00 tot 21:30
CC De Werf

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

www.ccdewerf.be/nl/programma/stijn-va...
info@ccdewerf.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid