Retro Kampioen: online quiz voor 55+

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

55 +

Quizzers opgelet! Vanaf maandag 4 januari kun je 4 weken lang deelnemen aan de online Retro Quiz. 4 maandagen op rij krijg je via een eenvoudig online platform 25 vragen voorgeschoteld, die vooral over Aalst gaan. Je hebt telkens tot zondagavond de tijd om de quiz in te vullen. Je hoeft helemaal geen geoefend quizzer te zijn om deel te nemen, maar hoe meer jaren je op de teller hebt, hoe beter ... Lees meer

Quizzers opgelet! Vanaf maandag 4 januari kun je 4 weken lang deelnemen aan de online Retro Quiz. 4 maandagen op rij krijg je via een eenvoudig online platform 25 vragen voorgeschoteld, die vooral over Aalst gaan. Je hebt telkens tot zondagavond de tijd om de quiz in te vullen.
Je hoeft helemaal geen geoefend quizzer te zijn om deel te nemen, maar hoe meer jaren je op de teller hebt, hoe beter je scoort! Iedereen vanaf 55 jaar die zin heeft in een online denkspelletje kan zich inschrijven. Opzoekwerk is toegelaten. Registreer je via het formulier op www.aalst.be. Je hoeft slechts één keer in te schrijven om wekelijks een nieuwe quiz te ontvangen. Deelnemen is helemaal gratis.
Mooie prijzen!
Wie de hoogste score behaalt en de beste tijd neerzet, valt in de prijzen. Elke week kun je een cadeaubon Aalst winnen ter waarde van 50 EUR.
Heb je aan alle quizzen deelgenomen? Dan ding je mee naar de hoofdprijs: een cadeaubon Aalst ter waarde van 250 EUR én de titel van Retro Kampioen Ook voor wie op de tweede en de derde plaats eindigt, is er een prijs voorzien.
Op 1 februari kom je te weten wie zich de allereerste Retro Kampioen mag noemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
nvt
9300 Aalst
Van ma 4 januari 2021 00:00 tot zo 31 januari 2021 23:59
Dienst Senioren Aalst

gratis

aalst.be/formulier/schrijf-je-in-voor...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid