Oriënteringsproef Aqua United - Leren zwemmen in een fantasierijke omgeving!

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

3 +

Zwemmen en watersport

ORIËNTERINGSPROEF Iedere nieuwe deelnemer van Aqua United, leren we graag kennen via een verplichte oriënteringsproef. Aan de hand van een paar testjes in het zwembad, ontdekken we samen in welk niveaugroepje jouw kindje dient te starten. Enkel zo zijn we zeker dat het leerproces veilig en uitdagend kan verlopen. Tegelijk leert je kind samen met jou of een ander vertrouwd persoon op een ... Lees meer

ORIËNTERINGSPROEF
Iedere nieuwe deelnemer van Aqua United, leren we graag kennen via een verplichte oriënteringsproef. Aan de hand van een paar testjes in het zwembad, ontdekken we samen in welk niveaugroepje jouw kindje dient te starten. Enkel zo zijn we zeker dat het leerproces veilig en uitdagend kan verlopen. Tegelijk leert je kind samen met jou of een ander vertrouwd persoon op een speelse manier de nieuwe omgeving en onze lesgevers kennen. Zo zorgen we dat de overstap naar de zwemlessen vlot verloopt.

Om jullie goed te informeren, voorzien we die dag ook een presentatie waarin we onze visie en werkwijze uit de doeken doen. Gelijktijdig met dit kort infomoment van een half uurtje, ravotten de kinderen op een bewegingsparcours. Onze allerjongsten zijn immers niet gemaakt om lang stil te zitten, niet

WERKWIJZE AQUA UNITED
Door gebruik te maken van een bewegingsparcours in het water creëren we voor ieder kind een ideale afwisseling tussen ontdekkend en begeleid leren. Op een speelse en ervaringsgerichte manier went uw kind aan het water en durft het zich steeds meer op een natuurlijke en veilige manier voortbewegen.

In onze didactiek hechten we veel belang aan de inkleding van de lessen en prikkelen we de fantasie van de kinderen. Zo wordt iedere zwemreeks opgevat als een avontuur van 15 lessen waarin telkens een diertje de hoofdrol speelt. Ook zor- gen we elke week voor een feedbackmoment zodat je op de hoogte blijft van de vorderingen van jouw avonturier.

Voor de begeleiding van de lessen, doen we een beroep op een enthousiast team van intern opgeleide lesgevers.We garanderen de dynamiek van een groepsles met de individuele aandacht van een privéles en voorzien in iedere niveaugroep ook een lesgever die instaat voor extra zorg (bv: extreem angstig of leerachterstand door gemiste lessen wegens blessure/ziekte).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zwembad Sint-Jozefscollege Aalst
Stoofstraat z/n
9300 Aalst
zaterdag 18 september 2021 van 00:00 tot 23:59
Move united vzw

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 2,5

www.move-united.be/drupal/?q=registra...
aqua-united@move-united.be
www.move-united.be/drupal/?q=content/...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid