Online betalen - interactieve workshop

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

De manier waarop mensen betalen is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Contactloos betalen aan de kassa door met je bankkaart te zwaaien of snel iets bestellen met een app op je smartphone werd de norm. Maar hoe zit dat nu juist? Tijdens deze workshop nemen we deze nieuwe technologieën onder de loep. Tijdens de coronacrisis raadde men aan om zoveel mogelijk elektronisch te betalen en cash te ... Lees meer

De manier waarop mensen betalen is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Contactloos betalen aan de kassa door met je bankkaart te zwaaien of snel iets bestellen met een app op je smartphone werd de norm. Maar hoe zit dat nu juist? Tijdens deze workshop nemen we deze nieuwe technologieën onder de loep.
Tijdens de coronacrisis raadde men aan om zoveel mogelijk elektronisch te betalen en cash te vermijden. Zo was er geen fysiek contact nodig en hoefde je meestal de toetsen van een betaalterminal niet eens aan te raken. Contactloos betalen aan de kassa door met je bankkaart te zwaaien of snel iets bestellen met een app op je smartphone werd de norm. Maar hoe zit dat nu juist? De manier waarop mensen betalen is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Tijdens deze workshop nemen we deze nieuwe technologieën onder de loep.
Begeleiding: Christel Wellens
Meebrengen: je opgeladen smartphone/tablet en oplader en je kaartlezer van je bank (die je gebruikt om online betalingen te doen) indien je dit hebt en je bankkaart.
Inschrijven verplicht
I.s.m. DIJK92 en AVANSA

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 111
9200 Dendermonde
vrijdag 15 oktober 2021 van 09:30 tot 12:00
Bibliotheek Dendermonde

gratis

03-775 44 84
avansa-wd.be/activiteiten-in-waas-en-...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid