New Songs for Old Cities

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

"New Songs for Old Cities" kijkt naar de plaats van kunst en kunstenaars als residenten in de stad. Ontdek hoe de residenten van het Hoger Instituut voor Schone Kunsten reflecteren over hoe hun werk een stadsbeeld kan bewonen en over de mogelijke weerklank van hun artistieke stem. Een lied kan een plaats bevolken, een narratief aanreiken of een achtergrond creëren, variërend van heerlijk en ... Lees meer

"New Songs for Old Cities" kijkt naar de plaats van kunst en kunstenaars als residenten in de stad. Ontdek hoe de residenten van het Hoger Instituut voor Schone Kunsten reflecteren over hoe hun werk een stadsbeeld kan bewonen en over de mogelijke weerklank van hun artistieke stem.
Een lied kan een plaats bevolken, een narratief aanreiken of een achtergrond creëren, variërend van heerlijk en kritisch tot ondraaglijk pijnlijk. Het lied is vluchtig en kan komen en gaan, het kan wat langer blijven hangen of verdwijnen om later herontdekt te worden.

Met Aziz Hazara, Che-Yu Hsu, Dani Gherca, Diego Lama, Dries Boutsen, Elisa Pinto, Gaëlle Leenhardt, Hadassa Ngamba, Helen Anna Flanagan, Katya Ev, Luca Vanello, Nikolay Karabinovych, Nokukhanya Langa, Olivia Hernaïz, Oussama Tabti en Paulius Sliaupa.

Gecureerd door Daniella Géo, Piet Mertens en Pieternel Vermoortel.

"New Songs for Old Cities" markeert het begin van een structurele samenwerking tussen Netwerk Aalst, HISK en Stad Aalst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Netwerk Aalst
Houtkaai 15
9300 Aalst
Van 23 januari 2021 tot 28 februari 2021 (do van 13:00 tot 18:00, vr van 13:00 tot 18:00, za van 13:00 tot 18:00, zo van 13:00 tot 18:00)
Netwerk Aalst

€ 1,5

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

tickets.netwerkaalst.be/nwaalst/nl/fl...
info@netwerkaalst.be
053 70 97 73
netwerkaalst.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid