MoonlightMaandagen 2020 - GEANNULEERD

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Sarah D’Hondt Sextet / OPERAWERF 113 (ikv MoonlightMaandagen) “J'ai deux amours”: Sarah D’Hondt zet de kleurrijke charme van het Franse chanson in de verf. Samen met haar sextet én met een grote naturel voorziet ze grote klassiekers en kleine ‘souvenirs’ van frisse arrangementen. Het ene moment intiem en ontroerend, trekken ze een tel later alle registers open en komt de danser de puntjes op ... Lees meer

Sarah D’Hondt Sextet / OPERAWERF 113 (ikv MoonlightMaandagen)
“J'ai deux amours”: Sarah D’Hondt zet de kleurrijke charme van het Franse chanson in de verf. Samen met haar sextet én met een grote naturel voorziet ze grote klassiekers en kleine ‘souvenirs’ van frisse arrangementen. Het ene moment intiem en ontroerend, trekken ze een tel later alle registers open en komt de danser de puntjes op de i zetten.
**
"OPERAWERF113 maakt opera op creatieve wijze behapbaar voor jong en oud. Sopranen Jolien De Gendt en Liza Dedapper, bariton Erwin Muller en pianist Jelle Vastershaeghe brengen een mix van liederen, opera-aria’s en lichter repertoire. Hopeloos verliefd of gewoon zin in een kopje koffie? Laat je verrassen door de veelheid aan emoties op deze liederenavond onder de volle maan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Binnenkoer stadhuis Ninove
Centrumlaan 100
9400 Ninove
maandag 3 augustus 2020 van 20:00 tot 23:00
Dienst Cultuur en Evenementen Ninove

gratis

cultuur@ninove.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid