Madj Khalifeh - Herboren: hier komt de nieuwe Belg

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Madj Khalifeh Herboren: hier komt de nieuwe Belg Majd Khalifeh kwam 14 jaar geleden toevallig in België aan op zoek naar een identiteit. Hij was als staatloze Palestijn op de vlucht voor het regime in Damascus. Zijn verhaal is zoals dat van vele andere duizenden vluchtelingen die de laatste jaren de oversteek maken naar Europa. Wie het doel bereikt, wordt ‘herboren’ in een nieuwe en onbekende ... Lees meer

Madj Khalifeh
Herboren: hier komt de nieuwe Belg
Majd Khalifeh kwam 14 jaar geleden toevallig in België aan op zoek naar een identiteit. Hij was als staatloze Palestijn op de vlucht voor het regime in Damascus. Zijn verhaal is zoals dat van vele andere duizenden vluchtelingen die de laatste jaren de oversteek maken naar Europa. Wie het doel bereikt, wordt ‘herboren’ in een nieuwe en onbekende maatschappij. Geen eenvoudige missie in deze tijden van terreur en polarisatie. Na het boek brengt Khalifeh zijn ervaringen nu in deze lezing.
Majd Khalifeh is een manusje van alles en spreekt 4 talen (Arabisch, Nederlands, Engels en Frans). Hij is actief als verslaggever, documentairemaker, spreker en auteur. Khalifeh werkt ook als onderzoeksjournalist bij VRT voor verschillende nieuwsprogramma's. Zijn verhalen gaan vaak over de conflicten en gebeurtenissen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Hij bracht al meerdere exclusieve verhalen over terroristische aanslagen en de vluchtelingencrisis.
Koppen uit de Wereld
Skala
5 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zaal Skala
Colmanstraat 51
9270 Kalken
donderdag 14 oktober 2021 van 20:00 tot 22:00
Lokaal bestuur Laarne

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

webshoplaarne.recreatex.be/
jeugd.cultuur@laarne.be
09 365 24 10
webshoplaarne.recreatex.be
Voordelen bij Lokaal bestuur Laarne

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid