Luistervinken: Eva Daeleman over burn-out

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Gezondheid en zorg

Eva Daeleman brengt een eerlijke getuigenis over burn-out als een leerproces, een handleiding voor de zoektocht die elk leven is. In haar lezing deelt ze haar inzichten over en visie op veerkracht , op bewuster leven, op kwetsbaarheid en op hoe je elke dag wat wijzer wordt. Als negentienjarige begon Eva bij radiozender MNM, twee jaar later schoot haar televisiecarrière uit de startblokken. Ze ... Lees meer

Eva Daeleman brengt een eerlijke getuigenis over burn-out als een leerproces, een handleiding voor de zoektocht die elk leven is. In haar lezing deelt ze haar inzichten over en visie op veerkracht , op bewuster leven, op kwetsbaarheid en op hoe je elke dag wat wijzer wordt.

Als negentienjarige begon Eva bij radiozender MNM, twee jaar later schoot haar televisiecarrière uit de startblokken. Ze had alles om gelukkig te zijn, maar zo eenvoudig bleek het niet. Ze belandde in een burn-out, haar lever zag er zwarter dan zwart uit.

Het werd een omslagpunt om haar leven anders aan te pakken. Dat ging niet vanzelf, maar vele blauwe plekken, huilbuien en littekens later is ze een andere Eva.

Luistervinken is een vierdelige lezingenreeks. De voordracht van Eva Daeleman is de eerste in de rij. Het volledige programma vind je op onze website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenschapscentrum De Volkskring
Kasteeldreef 18
9340 Lede
woensdag 6 november 2019 van 20:00 tot 23:00
Cultuurdienst en Openbare Bibliotheek Lede

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

gcdevolkskring@lede.be
053 60 62 61
www.volkskring.lede.be
Voordelen bij Cultuurdienst en Openbare Bibliotheek Lede

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid