Kunsttentoonstelling: "In 't passement"

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Meerdere kunstvormen

Kunsttentoonstelling "In 't passement' Traject atelier o.l.v. Maria Degrève tijdens Kunstoevers '19 Van harte welkom op de kunsttentoonstelling “In ’t passement” door de leerlingen van het Traject Atelier o.l.v. Maria Degrève van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten Aalst DKO te Netwerk Aalst. De officiële opening van deze tentoonstelling valt samen met de opening van het Kunstoevers ... Lees meer

Kunsttentoonstelling "In 't passement' Traject atelier o.l.v. Maria Degrève tijdens Kunstoevers '19

Van harte welkom op de kunsttentoonstelling “In ’t passement” door de leerlingen van het Traject Atelier o.l.v. Maria Degrève van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten Aalst DKO te Netwerk Aalst.

De officiële opening van deze tentoonstelling valt samen met de opening van het Kunstoevers – weekend op zaterdag 27 april 2019 om 13.00 uur, te Netwerk, Houtkaai 15 Aalst. Van harte welkom!

De tentoonstelling loopt van 27 april tot en met 5 mei 2019 in de gebouwen van Netwerk en is elke dag te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur, behalve op maandag. En in het weekend tevens van 11.00 uur -17.00 uur.

In de pakhuizen van de voormalige Passementerie* textielfabriek, nu Netwerk Aalst, stellen de studenten van het Traject-atelier onder begeleiding van Maria Degrève hun werken tentoon. Ze bezetten tijdelijk de stapelhuizen met multidisciplinaire werken: fotografie, schilderkunst, tekeningen, textielwerken, collages, aquarellen, objecten, grafiek en installaties. De oorspronkelijke functie van het gebouw, het maken van versierde boordsels en flosjes, gaf aanleiding tot experimenten met weeftechnieken, werken met restanten kledij, aandacht voor warrelende minutieuze stofjes, collages met gemengde technieken en papieren weefsels met verscheidene tussenlagen.

Deelnemers: An Arnout, Anne Dierickx, Ann De Wilde, Annelies De Pelsemaeker, Greta Demey, Els De Clercq , Eric Vandevelde, Lily Lambrecht, Marc Quintelier, Marie Jeanne De Witte, Sandra Seghers en Werner Van Lierde.

Extra: Op 27/28 april en 4/ 5 mei zijn alle deelnemende leerlingen aanwezig en kan je een persoonlijke rondleiding bekomen.

Voor meer info over de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten kan je dat weekend terecht op de Capucienenlaan 8 voor de OPEN DEUR op zaterdag 4 mei van 9.00 uur – 17.00 uur. Voor meer info over de tentoonstelling tel. Netwerk Aalst op 053 70 97 73.

* Passementerie: boordsel, versierende omzoming, flosje, galon, koord

Ook te Netwerk: Dialogues with People (...) Imogen Stidworthy 06.04.2019- 30.06.2019

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Netwerk Aalst
Houtkaai 15
9300 Aalst
Van 27 april 2019 tot 5 mei 2019
Academie Beeldende Kunst Aalst

gratis

053 72 39 65
www.academiebk-aalst.be
Voordelen bij Academie voor Beeldende Kunsten Aalst

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid