Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing // Belpop Bonanza Tura special (try-out) - GEANNULEERD

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Is ondertussen al niet alles gezegd en geschreven over Will Tura? Nee, hoor. Dan ken je Delvaux en Dewit nog niet. Met de in aantocht zijnde tachtigste verjaardag van de keizer van het lichte lied vonden ze nog materiaal in overvloed om aan te snijden. Wat zijn de grootste hits van Tura in Frankrijk en Duitsland? Hoe klinkt Tura in het Hongaars? Wie maakte meer dan vijftig jaar deel uit van ... Lees meer

Is ondertussen al niet alles gezegd en geschreven over Will Tura? Nee, hoor. Dan ken je Delvaux en Dewit nog niet. Met de in aantocht zijnde tachtigste verjaardag van de keizer van het lichte lied vonden ze nog materiaal in overvloed om aan te snijden. Wat zijn de grootste hits van Tura in Frankrijk en Duitsland? Hoe klinkt Tura in het Hongaars?

Wie maakte meer dan vijftig jaar deel uit van zijn orkest en waarom? Hoeveel liedjes heeft hij in stock voor Moederdag? Will Tura is de Eddy Merckx van de populaire muziek. Iedereen in Vlaanderen kent hem, iedereen vindt hem sympathiek. Niemand heeft immers zo lang zonder onderbreking aan de top gestaan. Jan Delvaux en Jimmy Dewit (a.k.a. DJ Bobby Ewing) tekenen graag voor deze retrospectieve. Zij zijn ondertussen al enkele jaren – en met stijgend succes – de terreinexperten op het vlak van Belgische popmuziek. Dit wordt hun eerbetoon met heel veel muziek, geweldige verhalen en facetten van de Vlaamse grootmeester die onderbelicht zijn gebleven. Met een stempel van goedkeuring door Will Tura zelf!


'Belpop Bonanza’ is een must-see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin. (Het Nieuwsblad)


Jan Delvaux is de auteur van ‘Belpop. De Eerste Vijftig Jaar’ (2011), ‘Rock Werchter. Sinds 1975’ (2014) en ‘Belpop Bonanza’ (2017). Hij vertelt al enkele jaren markante Belgenverhalen op Radio 1 en was de externe harde schijf van ‘Belpop’ op Canvas. Volgens Bart Peeters weet hij meer over Belpop dan Wikipedia. Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing) draait tafels bij Discobar Galaxie en onder eigen naam. Hij is auteur-componist en bedienaar van laptops en drummachines. Na honderden feestjes, festivals en radioshows heeft de man een meestergraad behaald.


Er is iemand die meer over mij weet dan ikzelf. (Will Tura)Het plezier van het weetjes spuien spat van het podium. (De Standaard,****)Een zeldzame combinatie van kwaliteit en humor. (Een toeschouwer)

 


Tip

Jan en Bobby creëerden een heerlijke wandeling langs unieke stukjes Belpop-geschiedenis in eigen stad.Volg de Belpop Bonanza stadswandeling & artist talk vanaf zaterdag 17 oktober!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst
zo 22 november 2020 van 15:00 tot 15:00 zo 22 november 2020 van 15:00 tot 00:00
CC De Werf

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

www.ccdewerf.be/nl/programma/jan-delv...
info@ccdewerf.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid