Infoavond Centraal aanmelden voor het basisonderwijs

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Gaat jouw kind volgend schooljaar voor het eerst naar school? Of wens je je kind in te schrijven in een andere basisschool in Denderleeuw? Dan moet je je kind vanaf 2020 eerst digitaal aanmelden via een centraal aanmeldingsregister op de website aanmelden.denderleeuw.be. Daar vind je ook alle info over de nieuwe inschrijvingsprocedure. Zit je als ouder met veel vragen omtrent de nieuwe ... Lees meer

Gaat jouw kind volgend schooljaar voor het eerst naar school? Of wens je je kind in te schrijven in een andere basisschool in Denderleeuw? Dan moet je je kind vanaf 2020 eerst digitaal aanmelden via een centraal aanmeldingsregister op de website aanmelden.denderleeuw.be.
Daar vind je ook alle info over de nieuwe inschrijvingsprocedure.

Zit je als ouder met veel vragen omtrent de nieuwe aanmeldingsprocedure voor het basisonderwijs? Dan ben je welkom op één van de twee infosessies omtrent het centraal aanmeldingsregister, georganiseerd door de dienst Onderwijs.
Op deze infoavonden wordt de werking van de aanmeldingsprocedure toegelicht. Er zal ook ruimte zijn op vragen te stellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ontmoetingshuis De Palaver
Seringenlaan 1
9470 Denderleeuw
woensdag 15 januari 2020 van 19:00 tot 22:00
Gemeente Denderleeuw

gratis

onderwijs@denderleeuw.be
Voordelen bij Gemeente Denderleeuw

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid