Hullep ! - Maaike Cafmeyer en Peter De Graef

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Tekst en muziektheater

GEANNULEERD Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je jouw beter voor te doen dan je bent? Heb je een sterk gevoel van eigenwaarde? Beloof je alles op jouw erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Vind je dat mensen het mis hebben als ze jou van iets beschuldigen? Wanneer op 80 % of meer van ... Lees meer

GEANNULEERD
Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je jouw beter voor te doen dan je bent? Heb je een sterk gevoel van eigenwaarde? Beloof je alles op jouw erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Vind je dat mensen het mis hebben als ze jou van iets beschuldigen? Wanneer op 80 % of meer van deze vragen jouw antwoord ‘ja’ is, hoor je niet tot deze categorie. Wanneer op 80 % of meer van deze vragen jouw antwoord ‘nee’ is, loop je 50% kans wel binnen dit profiel te passen.
Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door 3 muzikanten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Stroming Berlare
Dorp 101
9290 Berlare
zaterdag 27 februari 2021 van 20:00 tot 22:00
CC Stroming Berlare

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

052 43 25 50

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid