Getuigen onderweg, een getuigenis over verkeersslachtoffers (Vooruit met de geit)

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

12 +

Samenleving

Een nabestaande van een verkeersongeval komt zijn levensverhaal vertellen. Hij vertelt hoe hij het slachtoffer werd van een (motor)ongeval dat veroorzaakt door iemand die alle verkeersreglementen aan zijn laars lapte. Hij staat stil bij het ongeval en de impact die dit had op zijn leven en dat van zijn vrienden en familie. Het is een aangrijpende getuigenis die ons doet stilstaan bij de ... Lees meer

Een nabestaande van een verkeersongeval komt zijn levensverhaal vertellen. Hij vertelt hoe hij het slachtoffer werd van een (motor)ongeval dat veroorzaakt door iemand die alle verkeersreglementen aan zijn laars lapte. Hij staat stil bij het ongeval en de impact die dit had op zijn leven en dat van zijn vrienden en familie. Het is een aangrijpende getuigenis die ons doet stilstaan bij de potentiële gevolgen van onverantwoord gedrag in het verkeer.
De avond wil in hoofdzaak focussen op leerlingen van 17-18 jaar die binnenkort zelf een wagen gaan besturen. We willen niet choqueren maar jongeren wel bewust maken van de gevaren die elke dag opnieuw achter de hoek van iedere straat loeren.
We richten een warme oproep aan ouders of andere geïnteresseerden om mee te komen luisteren naar deze pakkende getuigenis.
Deze getuigenis gaat door in de Kapel van het SMC en wordt mee mogelijk gemaakt dankzij de steun van Rondpunt vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Wekelijkse vergadering
Bellaertstraat 11
9340 Lede
vrijdag 17 januari 2020 van 19:30 tot 20:45
Jeugddienst Lede

gratis

jeugd@lede.be
053 60 68 62
jeugd@lede.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid