Feestweekend verjaardag GC De Pit - Het zesde metaal

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Pop en rock

Het Zesde Metaal In 2019 kwam Het Zesde Metaal met ‘Skepsels’, het vijfde album en veruit hun meest volwassen worp tot nu toe. Nooit eerder klonken Wannes Cappelle en de zijnen zo zeker van hun stuk: zonder grote gebaren en toch raak, opgewekt en bedachtzaam, persoonlijk én maatschappijkritisch. De toernee werd gekortwiekt, maar je kan een glimps opvangen van wat kunnen/moeten zijn: het ... Lees meer

Het Zesde Metaal

In 2019 kwam Het Zesde Metaal met ‘Skepsels’, het vijfde album en veruit hun meest volwassen worp tot nu toe. Nooit eerder klonken Wannes Cappelle en de zijnen zo zeker van hun stuk: zonder grote gebaren en toch raak, opgewekt en bedachtzaam, persoonlijk én maatschappijkritisch.
De toernee werd gekortwiekt, maar je kan een glimps opvangen van wat kunnen/moeten zijn: het optreden in de Handelsbeurs werd opgenomen en kan je meenemen naar huis als de dubbelelpee ‘Live 2020’.
In GC De Pit komen ze tonen hoe groots een kleine zaal kan zijn en nemen ze een aanloop naar hun triomfantelijke terugkeer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC De Pit
Platteput 16
9255 Buggenhout
zaterdag 18 september 2021 van 20:00 tot 22:00
Cultuurdienst Buggenhout

€ 24,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

webshopbuggenhout.recreatex.be/Ticket...
052/338450
Voordelen bij Cultuurdienst Buggenhout

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid