Fakkeltocht 2020

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Outdoor en adventure

De langste nacht van het jaar is in aantocht en om dit op gepaste wijze te vieren organiseren we een gezellige fakkeltocht. Samen vertoeven te midden van de natuur in harmonie met één van de sterkste elementen. Omring je door licht en warmte en ga met ons mee. De tocht vertrekt in de Campo Molen en gebeurt op zelfstandige basis. Via de bewegwijzering kom je voorbij de verschillende ... Lees meer

De langste nacht van het jaar is in aantocht en om dit op gepaste wijze te vieren organiseren we een gezellige fakkeltocht. Samen vertoeven te midden van de natuur in harmonie met één van de sterkste elementen. Omring je door licht en warmte en ga met ons mee.

De tocht vertrekt in de Campo Molen en gebeurt op zelfstandige basis. Via de bewegwijzering kom je voorbij de verschillende tussenposten. Je kan starten tussen 18u en 20u. Na de tocht staat er een lekker warm drankje voor je klaar en kan je smullen van de overheerlijke wafels.

De wandeling is ongeveer 4.5km en onderweg is er een tussenpost.
Laarzen of stevige stapschoenen zijn aanbevolen evenals aangepaste kledij aan de weerscondities. Mogen wij vragen liefst geen synthetische kledij te dragen conform de brand richtlijnen.


Kan je niet wachten om deel te nemen aan dit Tussendoortje? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op www.basecampadventures.be
. De kostprijs bedraagt € 12,5.
Deze prijs omvat: huur fakkel, tussenpost drankje, warme chocomelk of appelsap (al dan niet met een plusje erin), wafel met suiker of confituur en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio Campo
Asbeekstraat 12
1730 Asse
zaterdag 19 december 2020 van 18:00 tot 20:00
Basecamp vzw

€ 12,5

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

www.basecampadventures.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid