Digicafé: onderhoud, update en upgrade van Windows

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Wetenschap

Maandelijks organiseert de bib een digicafé begeleid door 2 vrijwilligers. Elk digicafé is gewijd aan een bepaald onderwerp. Er is ook steeds mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ook vragen die niet tot het onderwerp van de avond behoren kunnen gesteld worden. In het eerste digicafé na de vakantie komen overstappen op Windows 10, onderhoud, periodieke updates en upgrades van Windows aan ... Lees meer

Maandelijks organiseert de bib een digicafé begeleid door 2 vrijwilligers. Elk digicafé is gewijd aan een bepaald onderwerp. Er is ook steeds mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ook vragen die niet tot het onderwerp van de avond behoren kunnen gesteld worden.
In het eerste digicafé na de vakantie komen overstappen op Windows 10, onderhoud, periodieke updates en upgrades van Windows aan bod. Hoe pak je dit aan, waar moet je op letten en wat moet je zeker doen en laten om je pc optimaal te laten werken.
Bij al onze activiteiten gelden volgende coronamaatregelen: u en wij dragen een mondmasker (+12 jaar), we zorgen voor een afstand van 1,5 m tussen het publiek en ontsmetten handen, oppervlaktes en gebruiksvoorwerpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentehuis - raadzaal
Hoogstraat 41
9450 Haaltert
donderdag 17 september 2020 van 19:30 tot 21:30
Bibliotheek Haaltert

gratis

bibliotheek@haaltert.be
haaltert.bibliotheek.be
Voordelen bij Bibliotheek Haaltert

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid