Circo Aereo / Thomas Monckton (FI/NZ) // The Artist

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

7 +

Circus

Na het wereldwijde succes van ‘The Pianist’, een voorstelling die ook in De Werf te zien was, is Circo Aereo terug. De artiest, waarvan sprake in de titel, zit zonder inspiratie. Hij verliest zijn concentratie, krijgt schrik van het witte doek en zijn materiaal verdwijnt spoorloos. Ach, het zware leven van een kunstenaar… ‘The Artist’ mengt clownerie meesterlijk met fysiek theater. In de pers: ... Lees meer

Na het wereldwijde succes van ‘The Pianist’, een voorstelling die ook in De Werf te zien was, is Circo Aereo terug. De artiest, waarvan sprake in de titel, zit zonder inspiratie. Hij verliest zijn concentratie, krijgt schrik van het witte doek en zijn materiaal verdwijnt spoorloos. Ach, het zware leven van een kunstenaar…

‘The Artist’ mengt clownerie meesterlijk met fysiek theater.

In de pers:

‘Thomas Monckton is a comic genius.’ (The Dominion Post, New Zealand)

‘It is always enjoyable to witness a perfect performance’ (Helsingin Sanomat, Finland)

‘His ability to hold our attention and make us laugh is a masterclass in clowning.’ (Scotsman)

‘Thomas Monckton is a performer to behold. His show is a feast I would love to devour again and again.’ (Theatreview New Zealand)

Over de artiesten:

Thom Monckton is een circusartiest geboren in Nieuw-Zeeland. Zijn eerste soloshow ‘Moving
Stationery’ ontving verschillende prijzen waaronder Best Theatre, de felbegeerde Best of Fringe Award op het New Zealand Fringe Festival 2012 en Best Male Performer tijdens the Chapman Tripp Theatre Awards in hetzelfde jaar.

Circo Aereo is een internationale hedendaagse circusgroep uit Finland. Momenteel is het door de vele buitenlandse optredens één van de belangrijkste Finse culturele exportproducten.

Sanna Silvennoinen is één van de artistieke leiders van Circo Aereo. De vorige samenwerking met Thom Monckton, ‘The Pianist’, was een wereldwijde hit voor uitverkochte zalen waaronder het enthousiaste publiek van het London International Mime Festival. Het stuk was een Total Theatre Award nominee tijdens het Edinburgh Festival Fringe 2014 en werd gespeeld voor de Finse president en de Nederlandse koningin. Sinds 2013 is de show meer dan 300 keer opgevoerd in vier continenten.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst
zaterdag 9 november 2019 van 20:00 tot 21:00
CC De Werf

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be/agenda/2611/circo-aer...

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid