Boskadeekes: Pijl en boog maken (Mesveiligheid Deel I)

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

8 +

Outdoor en adventure

In dit Boskadeeke maken we onze eigen boog en pijlen met natuurlijke materialen. Afsluiten doen we als een rasechte Willem Tell of ben jij de moderne Robin Hood? Je krijgt een eerste basis aangeleerd van mesveiligheid en snijtechnieken. Hoe ga ik veilig te werk met een mes. Later kan je dit verder gaan toepassen bij bijvoorbeeld het maken van een houten lepel (zie Boskadeeke op 17/06/2020). ... Lees meer

In dit Boskadeeke maken we onze eigen boog en pijlen met natuurlijke materialen. Afsluiten doen we als een rasechte Willem Tell of ben jij de moderne Robin Hood?
Je krijgt een eerste basis aangeleerd van mesveiligheid en snijtechnieken. Hoe ga ik veilig te werk met een mes. Later kan je dit verder gaan toepassen bij bijvoorbeeld het maken van een houten lepel (zie Boskadeeke op 17/06/2020).

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op www.basecampadventures.be

De kostprijs bedraagt €15 per deelnemer (8 tot 14 jarigen)
Tijdens het Boskadeeke voorzien wij de nodige begeleiding, spel/knutselmaterialen en een drankje met tussendoortje. Deelname prijs incl. 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio Campo
Asbeekstraat 12
1730 Asse
woensdag 3 juni 2020 van 14:00 tot 17:00
Basecamp vzw

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

www.basecampadventures.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid