Boekvoorstelling 'De kleine prinsj' - De Kleine Prins in het Aalsters

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

6 +

Literatuur

De Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry bestaat ondertussen in meer dan 400 talen en dialecten. En vanaf deze maand ook in het Aalsters! Jan Louies zorgde voor de vertaling. De boekvoorstelling vindt plaats op woensdag 20 november om 19 uur in zaal Geuzen in Utopia. Na een voorwoord van schepen Karim Van Overmeire, zal Anja Van Geert van de Academie voor Podiumkunsten vertellen ... Lees meer

De Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry bestaat ondertussen in meer dan 400 talen en dialecten. En vanaf deze maand ook in het Aalsters! Jan Louies zorgde voor de vertaling.

De boekvoorstelling vindt plaats op woensdag 20 november om 19 uur in zaal Geuzen in Utopia. Na een voorwoord van schepen Karim Van Overmeire, zal Anja Van Geert van de Academie voor Podiumkunsten vertellen over de vertalingen van de kleine prins. Ze heeft zelf ondertussen ruim 150 verschillende exemplaren. Jan Louies geeft uitleg bij de Oilsjterse vertaling en daarna kan je luisteren naar een tweetal fragmenten uit de Aalsterse versie. Het boek zal die avond ook voor het eerst te koop zijn. Prijs: 16 EUR.

Toon kaart Utopia bibliotheek
Utopia 1
9300 Aalst
woensdag 20 november 2019 van 19:00 tot 21:00
Hoofdbibliotheek Aalst

gratis

info@utopia.be
053 72 38 51
www.utopia-aalst.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid