Ben ik dan een slechte mama? Hoogsensitief, hoogbegaafd en andere etiketjes die aan ons gezin kleven.

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

18 +

Wat als je doorsnee leven met guitige kinderen op een dag minder vrolijk wordt en alsmaar vaker fout loopt. Wanneer oudercontacten moeizaam gaan en je gezin overspoeld wordt door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses? Wat moet je met al die meningen? Wat met al die andere etiketten en vooroordelen? Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk ... Lees meer

Wat als je doorsnee leven met guitige kinderen op een dag minder vrolijk wordt en alsmaar vaker fout loopt. Wanneer oudercontacten moeizaam gaan en je gezin overspoeld wordt door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses? Wat moet je met al die meningen? Wat met al die andere etiketten en vooroordelen?
Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama’s en papa’s erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag ‘het gemiddelde’ noemt.

Patsy Kerckhofs vertelt over haar gezin en hun roze wolk, de struggle, de tranen van geluk en onmacht en de energieslopende zoektocht naar een handleiding. Dit doet zij zonder gêne, maar vooral met groot respect voor zij die een tikkeltje harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Digitaal
Digitaal
9300 Aalst
donderdag 25 februari 2021 van 19:30 tot 21:30
Huis van het Kind Aalst

gratis

huisvanhetkind@aalst.be
053 72 36 54

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid