Amelie Albrecht

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Omwille van Corona restricties werd deze voorstelling verplaatst van zaterdag 30 januari 2021 naar donderdag 6 mei 2021.  De 27-jarige Amelie Albrecht kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s ... Lees meer

Omwille van Corona restricties werd deze voorstelling verplaatst van zaterdag 30 januari 2021 naar donderdag 6 mei 2021. 

De 27-jarige Amelie Albrecht kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.
Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering.
Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Amelie speelt de première van deze voorstelling in CC Belgica, in haar eigen thuisstad Dendermonde.  


"Amelie Albrecht is nogal een verschijning: présence op het podium, gortdroog, geen franjes, to the point, een mitraillettevuur aan grappen." VRT NWS na Humo’s Comedy Cup 2018

 


Het voorprogramma wordt verzorgd door ELIAS VAN DINGENEN

Elias Van Dingenen (°88) staat sinds 2016 op het podium en haalde in 2018 de finale van de Radio 2 Humorklas. Hij slaapt onvoldoende en snapt weinig van het leven. Deze Gentenaar praat over seks, drugs en gelijk welk muziekgenre op dat moment in smaak is. Hij schopt vaak tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Belgica Theater
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde
donderdag 6 mei 2021 van 20:00 tot 00:00
Cultuurcentrum Belgica

gratis

www.ccbelgica.be/nl/programma/amelie-...
info@ccbelgica.be
+32 (0)52 20 26 26
www.ccbelgica.be

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid