Activak jeugdvakanties – Sciencekamp

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

9 +

Heb je zin om tijdens een zomerkamp te experimenteren met twee maffe professoren? Lees dan snel verder over het sciencekamp. Zomerkampen: wetenschapskamp BOEM! Oeps… Wat is er gebeurd? Ga jij regelmatig als een echte wetenschapper aan de slag en ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt wanneer je een blauw drankje met een rood drankje mengt? Dan ben je op die wetenschapskamp zeker op de juiste ... Lees meer

Heb je zin om tijdens een zomerkamp te experimenteren met twee maffe professoren? Lees dan snel verder over het sciencekamp.

Zomerkampen: wetenschapskamp BOEM! Oeps… Wat is er gebeurd? Ga jij regelmatig als een echte wetenschapper aan de slag en ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt wanneer je een blauw drankje met een rood drankje mengt? Dan ben je op die wetenschapskamp zeker op de juiste plek! Op dit Science Camp krijg jij de kans om je kennis over de wonderen van het leven bij te schaven. Aan de hand van toffe experimenten beantwoorden we al je wetenschappelijke vragen! Onze professionele, maar knotsgekke animatoren, dompelen je onder in de wereld van de wetenschap. Technologie uitpluizen en dingen (gecontroleerd) laten ontploffen staan zeker op het programma. Naast de duizend-en-een nieuwe experimenten die je op dit zomerkamp leert, brengen we ook nog een bezoekje aan twee échte wetenschapsbasissen: Hidrodoe en Technopolis. En uiteraard willen we nog wat extra actie niet uit de weg gaan, en spelen we het supernieuwe paintballspel "Gellyball" op dit zomerkamp. Dé max gewoon ! Ben jij dus een verstrooide professor of eerder een briljante chemicus, schrijf je dan als de bliksem in voor dit onvergetelijke kinderkamp!

Verloren Bos
Nijverheidsstraat 17
9160 Lokeren
Van 15 augustus 2021 tot 20 augustus 2021
Activak vzw

€ 250,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

activak.be/kampen/zomerkampen-wetensc...
info@activak.be
03 569 98 42

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid