Activak jeugdvakanties – Paardrijtochten gevorderden

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

12 +

Elke dag 5 uur aan een stuk superleuke paardrijtochten in de natuur maken? Dan moet je in manege Panhof zijn voor dit geweldig paardrijkamp! Zomerkamp: Paardenkamp gevorderde ruiters EXTRA WEEK VAN 22/8 - 27/8/2021 Voor de echt gevorderde ruiters is manege Panhof in Peer de uitvalsbasis voor onze paardrijtochten door de mooie Limburgse natuur. Minimum 5 à 6 uur per dag en in kleine groepjes ... Lees meer

Elke dag 5 uur aan een stuk superleuke paardrijtochten in de natuur maken? Dan moet je in manege Panhof zijn voor dit geweldig paardrijkamp!

Zomerkamp: Paardenkamp gevorderde ruiters EXTRA WEEK VAN 22/8 - 27/8/2021 Voor de echt gevorderde ruiters is manege Panhof in Peer de uitvalsbasis voor onze paardrijtochten door de mooie Limburgse natuur. Minimum 5 à 6 uur per dag en in kleine groepjes bevinden we ons op de rug van onze trouwe viervoeters tijdens dit paardrijkamp en maken we prachtige tochten, waarin er ook tijd gemaakt wordt om te stoppen op de mooiste plekjes voor een lekkere picknick. Uiteraard mogen stap, draf, galop en zelfs een klein sprongetje, je geen angsten inboezemen. De paarden zijn in topconditie om ons de hele week vlot rond te dragen in de Limburgse bossen en velden. Daarnaast houden ze ook wel eens van een sprintje. We rijden 1 dag naar een bos met natuurlijke hindernissen waar we ook wat crosservaring gaan opdoen. Die dag zitten we bijna 8 uur in het zadel. Wat een te gek zomerkamp!'s avonds help je mee met het verzorgen en voederen van de paarden. Op zondagmiddag, de eerste dag van het kamp, testen we het niveau van elke deelnemer, zodat we tijdens dit paardrijkamp veilig op pad kunnen. Lijkt dit zomerkamp een uitdaging voor jou? Inschrijven en oefenen maar!Let op: voor dit kamp moet je een gevorderde ruiter en minimaal 12 jaar zijn op de dag van vertrek om buiten te mogen rijden. Je moet de drie gangen zeer goed beheersen en liefst buitenrij-ervaring hebben.

Manege Panhof
Panhovenstraat 5
3990 Peer
Van 18 juli 2021 tot 23 juli 2021
Activak vzw

€ 345,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

activak.be/kampen/paardrijtochten-gev...
info@activak.be
03 569 98 42

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid